Tratament pentru pitiriazis versicolor
buna ziua, am pitiriazis versicolor si am primit tratament cu travogen timp de 2 saptamani. AM terminat tratamentul iar petele inca nu au disparut si ma mai mananca pielea. Stiu ca ar trebui sa continui tratamentul cateva saptamani dar nu stiu de cate ori pe saptamana ar trebui sa ma dau cu travogen crema. AM doar cateva pete nu prea mari pe spate asa cat pui degetul.Va rog un raspuns pentru ca deja am terminat tratamentul de o saptamana si nu mai mai dau cu nimic si imi este frica sa nu fi facut tratamentul de pana acum degeaba.
3 comentarii
Buna seara,
puteti folosi sampon Nizoral dupa baie, seara, va dati cu sampon si il lasati sa actioneze 10 minute dupa care clatiti. Tratamentul este de durata 2 - 4 saptamani. Tot cam asa (4 - 6 saptamani) puteti folosi si Travogen crema.
Multa sanatate!
puteti folosi sampon Nizoral dupa baie, seara, va dati cu sampon si il lasati sa actioneze 10 minute dupa care clatiti. Tratamentul este de durata 2 - 4 saptamani. Tot cam asa (4 - 6 saptamani) puteti folosi si Travogen crema.
Multa sanatate!
Nizoralul a fost retras in Franta, probabil si in Elvetia.
Va puteti documenta pe acest link unde veti gasi o lista cu mai multe medicamente retrase din farmacii: http://www.doctissimo.fr/medicaments/news/le-nizoral-retire-du-marche
Va puteti documenta pe acest link unde veti gasi o lista cu mai multe medicamente retrase din farmacii: http://www.doctissimo.fr/medicaments/news/le-nizoral-retire-du-marche
Bună ziua, cel mai eficient tratament pentru pitiriazis este crema preparată în farmacie cu următoarele ingrediente: 3, 000G GENTAMICIN 1% CORDES RK 30, 000G TRAVOCORT CR.
Crema a fost prescrisa de un medic dermatolog si efectele se vad garantat dupa 2 utilizări.
Multă sănătate!
Crema a fost prescrisa de un medic dermatolog si efectele se vad garantat dupa 2 utilizări.
Multă sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1lichen versicolor e totuna cu pitiriasis versicolor?
- 23m-a diagnosticat cu pitiriazis versicolor si mi-a indicat sa folosesc Lomexin
- 3Va rog sa imi dati un sfat.pitiriazis versicolor
- 2mi-au aparut de 2 zile pe spate, in zona lombara, un grup de bubite rosii, usor umflate
- 4pitiriazis versicolor copil sub 2 ani
- 4am nevoie de un tratament: pitiriazis versicolor
- 3pitiriazis versicolor
- 6pitiriazis versicolor - recomandari, sfaturi
- 10pitiriazis verzicolor
- 0Pitiriazis versicolor/rozat
- 1Buna ziua...tratarea pitiriazisului versicolor
- 2Pitiriasi versicolor
- 0Ptiriazis versicolor sau scabia ajutor !!
- 2Pitiriazis versicolor insotit de mancarimi
- 3Este pitiriazis versicolor ?
- 2Pitiriazis Versicolor Tratament
- 2Help! pitiriazis versicolor - am urmat tratamentul dar petele nu s-au estompat.
Mai multe informații despre: Pitiriazis versicolor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: