bucata mare de carne pe labie.

Buna seara!
Mi-a aparut acum cam 5 ani de zile, pe una din labii, un fel de alunita,. Am fost la spital cand era inca mica si mi s-a spus ca e o bucata de carne si daca nu doare nu trebuie operata. Insa cu timpul a crescut, acum e mare, cam cat un degetar, ma deranjeaza la mers, e dureroasa si are o culoare rosiatica. Si atarna cumva de o bucatica de piele.
In curand o sa merg la un control, insa as vrea sa stiu cam ce e si daca sa-mi fac grija pentru ceva grav:(
Multumesc anticipat!
Mi-a aparut acum cam 5 ani de zile, pe una din labii, un fel de alunita,. Am fost la spital cand era inca mica si mi s-a spus ca e o bucata de carne si daca nu doare nu trebuie operata. Insa cu timpul a crescut, acum e mare, cam cat un degetar, ma deranjeaza la mers, e dureroasa si are o culoare rosiatica. Si atarna cumva de o bucatica de piele.
In curand o sa merg la un control, insa as vrea sa stiu cam ce e si daca sa-mi fac grija pentru ceva grav:(
Multumesc anticipat!
1 comentarii

Un consult la un chirurg ar fii de folos. Nu stiu exact ce poate fii aceasta"bucata de carne", poate fii orice, exista chiar si hernii labiale, clar e ca daca a devenit dureroasa si rosiatica trebuie sa vedeti neaparat un chirurg, deoarece lucrurile se pot complica si mai mult daca amanati.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: