mi-au aparut niste bobite pe gulerul penisului
am 19 ani si pe la varsta de 13-14 ani mi-au aparut niste bobite pe gulerul penisului nu cred ca sunt de la relatii sexuale dar mau disperat ca orice leas face ele tot acolo sunt si am impresia ca se inmultesc cu trecerea timpului
2 comentarii
lasa panica la o parte, bubitele despre care vorbesti nu reprezinta o problema si, mai mult decit atit, foarte, foarte multi barbati le au. Ele sunt produse de astuparea canalelor de evacuare ale unora dintre glandele de la nivelul penisului, care produc transpiratie si sebum. Din aceasta cauza, aceste mici glande (cat gamalia acului) se umfla si apoi isi incetinesc activitatea. Umflaturile acestea se numesc chisturi si – daca le storci - ceea ce iese este transpiratie sau sebum, dupa caz.
Dar mai bine nu le storci, pentru ca aceasta este o actiune brutala, care distruge in buna masura aceste glande si le expune infectarii. Tratamentele impotriva lor aproape ca nu exista, fiindca ar trebui luate la rand si cauterizate, ceea ce iarasi distruge glandele..
Dar mai bine nu le storci, pentru ca aceasta este o actiune brutala, care distruge in buna masura aceste glande si le expune infectarii. Tratamentele impotriva lor aproape ca nu exista, fiindca ar trebui luate la rand si cauterizate, ceea ce iarasi distruge glandele..
da are dreptate am fost si eu la 3-4 medici si tot asta mi-au spus si mie.. dami id tau sa vb sa iti spun cum sta treaba daca vrei
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3daca ma puteti ajuta?
- 1please, help - bubite cu mancarime pe penis
- 30bubite pe penis
- 2basicute alungite albe pe capul penisului
- 3Bubite rosii + poze (cenzurate)
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 0bubite cu zimţi albi pe marginea penisului (am si cateva poze)
- 4Bubite ca niste negi
- 0bubite albe pe pielea de pe penis
- 1probleme genitale barbat
- 6Bubite pe penis.. si de ceva timp ma feresc de sex.
- 2Bubita pe penis (poze)
- 0bubite albe e capul penisului (rog sa raspunda un medic ) URGENT
- 2Bubite galbene pe testicule
- 1Preput
- 2Brobonele pe penis din care cresc par
- 0Bubite albe pe penis
- 0Bubițe pe capul penisului.
- 0Zona genitala - basici albe foarte dureroase
- 2Problema penis
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: