sunt f speriata!!

va rog sa ma ajutati...mi a iesit un fel de cos in zona pubisului in partea dreapta.imi este f frik pentru k nu este prima data cand mi a iesit asa ceva.este mare si f tare...iar in mijloc are un fel e puroi...va rog frumos sa mi spuneti ce as putea sa fac sa mi treaca:s..
4 comentarii

Pare sa creasca un furuncul in acea zona si cred ca te si doare.La farmacie este un unguent(nu stiu denumirea) care ajuta la colectarea puroiului. E de preferat totusi sa mergi la un medic (dermatolog sau ginecolog)!

Mergi la medicul de familie sa te vada.Daca e de marimea catorva centimetri atunci imbraca aspectul unui abces care, dupa cum descrii tu mi se pare ca nu a colectat de tot, si e necesar sa iei antibiotice pe gura si poate chiar sa fie evacuat si drenat de chirurg.Numai bine!

Tocmai mi s-a spart un furuncul in zona inghinala, am luat nurofen ca nu suportam durerile si penicilina v 1mil, in 5-6 zile s'a spart si dupa o zi a ramas locul putin alb si tare nu l'am stors deloc ca am inteles ca nu e bine, curat 1 data la cateva ore cu rivanol si apa oxigenata si 1 data pe zi dau si cu tinctura de iod.am 2 nelamuriri in legatura cu penicilina ;cat timp trebuie sa o iau (luam 1/8h) si in legatura cu stomacul am contractii si cateva mici discomforturi de articulatii(se poate sa fie si de la altceva dar intreb sa stiu daca e de la penicilina).si inca o intrebare daca trebuie apasat pe el dupa ce s'a spart sa scoata tot puroiul sau il las sa treaca de la sine?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pete rosii care s-au inmultit si s-au unit.. acum am bube pe tot corpul!
- 5iritatie in zona pubiana de cam o luna
- 4cosuri in zona pubiana
- 2mi-au aparut niste bubite rosii (alunite) in zona pubiana
- 3basici in zona pubiana ce s-au extins pe tot corpul
- 2am ciuperca in zona pubiana...
- 4epilarea in zona genitala... bubite asemanatoare cu niste alunite
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 4epilarea parului pubian
- 5umflatura nedureroasa in zona pubiana + de o luna tusesc sec
- 8Am o cicatrice in zona pubiana
- 6bubite in urma epilarii in zona pubiana
- 5galma in zona pubiana
- 0iritatie zona pubiana
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 1Iritatie zona pubiana
- 0Formațiuni de coșuri în zona pubiana
Mai multe informații despre: zona pubiana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: