sunt f speriata!!
va rog sa ma ajutati...mi a iesit un fel de cos in zona pubisului in partea dreapta.imi este f frik pentru k nu este prima data cand mi a iesit asa ceva.este mare si f tare...iar in mijloc are un fel e puroi...va rog frumos sa mi spuneti ce as putea sa fac sa mi treaca:s..
4 comentarii
Pare sa creasca un furuncul in acea zona si cred ca te si doare.La farmacie este un unguent(nu stiu denumirea) care ajuta la colectarea puroiului. E de preferat totusi sa mergi la un medic (dermatolog sau ginecolog)!
Mergi la medicul de familie sa te vada.Daca e de marimea catorva centimetri atunci imbraca aspectul unui abces care, dupa cum descrii tu mi se pare ca nu a colectat de tot, si e necesar sa iei antibiotice pe gura si poate chiar sa fie evacuat si drenat de chirurg.Numai bine!
Tocmai mi s-a spart un furuncul in zona inghinala, am luat nurofen ca nu suportam durerile si penicilina v 1mil, in 5-6 zile s'a spart si dupa o zi a ramas locul putin alb si tare nu l'am stors deloc ca am inteles ca nu e bine, curat 1 data la cateva ore cu rivanol si apa oxigenata si 1 data pe zi dau si cu tinctura de iod.am 2 nelamuriri in legatura cu penicilina ;cat timp trebuie sa o iau (luam 1/8h) si in legatura cu stomacul am contractii si cateva mici discomforturi de articulatii(se poate sa fie si de la altceva dar intreb sa stiu daca e de la penicilina).si inca o intrebare daca trebuie apasat pe el dupa ce s'a spart sa scoata tot puroiul sau il las sa treaca de la sine?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pete rosii care s-au inmultit si s-au unit.. acum am bube pe tot corpul!
- 5iritatie in zona pubiana de cam o luna
- 4cosuri in zona pubiana
- 2mi-au aparut niste bubite rosii (alunite) in zona pubiana
- 3basici in zona pubiana ce s-au extins pe tot corpul
- 2am ciuperca in zona pubiana...
- 4epilarea in zona genitala... bubite asemanatoare cu niste alunite
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 4epilarea parului pubian
- 5umflatura nedureroasa in zona pubiana + de o luna tusesc sec
- 8Am o cicatrice in zona pubiana
- 6bubite in urma epilarii in zona pubiana
- 5galma in zona pubiana
- 3Umflaturi in zona pubiana
- 0iritatie zona pubiana
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 1Iritatie zona pubiana
- 0Ganglion in zona pubiana?
Mai multe informații despre: zona pubiana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: