Bubite in gat si amgdale
Buna ziua ! De ceva timp am in gat niste bubite care ma jeneaza. Uneori cand inghit in gol ma si dor amigalele. Am facut eu mai multe investigatii in treecut, dar toate au iesit ok ( analiza de sange, exudat, endoscopie la nas ). Tin sa precizes si ca, am 2 ganglioni inflamati la ambele axile. In partea dreapta la subtioara acela are aprox 1cm, iar celalalt in partea stanga este mai mic. Am facut anul trecut o ecografie parti moi dar ganglionii aceia sunt mobili. Tin sa mai precizez ca mai am un ganglion inflamat si sub barbie. Ganglionii nu sunt in permanenta durerisi, dar cateodata mai simt si cate un junghi de la cei de sub axile. Am sa va atasez la acest topic si o poza cu gatul meu, poate sa va dati cu parerea despre ce afectiune este vorba. Tin sa va mai precizez ca de aprox. 2 ani sunt cu aceste simtome in care mi-au aparut acele bubite in gat si ma jeneaza.
POZA :
https://imgur.com/AlAk4zJ
POZA :
https://imgur.com/AlAk4zJ
3 comentarii
consult la Gastrologie
esti o persoana care face reflux gastro eosfagian de la anumite alimente
acidul gastric irita si inflamaza faringe, amigdale...s.a
esti o persoana care face reflux gastro eosfagian de la anumite alimente
acidul gastric irita si inflamaza faringe, amigdale...s.a
Da, dar care mai este atunci treaba cu ganglionii inflamati. Aia nu se maresc de obicei dupa o infectie, ori dupa ceva mai grav ?
in mod normal.. mucoasa faringlui este acoperita de un mucus, microbii se lipesc de acel mucus, ajund in stomac si mor in acidul gastric
la personele cu reflux, , , faringele este mai uscat, microbii se lipesc direct de mucoasa si sistemul imunitar e obligat sa prinda acei microbii si sa.i distruga in ganglionii limfatici
asa ca aparitia ganglionilor e un lucru Normal la personele cu faringe iritat si uscat de acidul gastric
la personele cu reflux, , , faringele este mai uscat, microbii se lipesc direct de mucoasa si sistemul imunitar e obligat sa prinda acei microbii si sa.i distruga in ganglionii limfatici
asa ca aparitia ganglionilor e un lucru Normal la personele cu faringe iritat si uscat de acidul gastric
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3bubite in gura, la baza limbii
- 1candidoza bucala si bube la baza limbii
- 0bubite in cavitatea bucala
- 0formatiuni rosii pe penis, usturime si bubite pe limba
- 2Bubiţe pe cerul guri
- 0Bubite in gura dupa amigdalectomie
- 0Bubite in cavitatea bucala
- 4Pata mica alba dureroasa
- 1Bubita in gura. Ce este?
- 2Bubite albe pe buza
- 0Pete inchide la culoarea in interiorul obrazului?
- 2Pata rosie in interiorul obrazului
- 5Bubite in gura oare este candidoza
- 6Bube pe limba, laterala și în fundul gurii care nu dispar
Mai multe informații despre: bubite in gura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: