Pata rosie in interiorul obrazului

03-06-2022
Loys
Nu este medic/terapeut
Loys
Buna ziua, acum o saptamana am observat o mica pata nedureroasa, rosie in interiorul obrazului drept. Se afla fix in locul unde se inchide dantura. Am fost la medicul de familie si mi a recomandat glicerina boraxata. Mentionez ca am observat-o dupa ce am avut o infectie dentara pe care medicul stomatolog a tratat-o cu antibiotice (Augmentin deoarece alaptez). Nu imi amintesc sa fi muscat locul ala, dar tot ce este posibil. Frica mea cea mai mare este sa nu am cancer. Dupa nastere, acum 4 luni, am devenit foarte anxioasa si ma gandesc la toate bolile posibile in momentul in care apare cel mai mic simptom. Credeti ca este cancer? Urmeaza sa ajung la medic, dar pana atunci as avea nevoie de un raspuns sa ma linistesc. Multumesc!
2 comentarii
1
04-06-2022, ora 16:53
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, va ganditi prea departe! poate fi orice, dar pana la diagnostice imaginate mai este. Mai intai trebuie tratata infectia dentara si reevaluat. Chiar daca alaptati, se poate face tratament local ( extractie sau tratament de canal sau chiuretajul zonei), depinde de situatie. Discutati cu medicul dumneavoastra si daca nu vrea sa va faca tratamente pe perioada alaptarii, cereti o alta parere. Radiografii se pot face, cat si anestezie chiar in alaptare. Numai bine!
0
04-06-2022, ora 17:01
Loys
Nu este medic/terapeut
Loys
Multumesc frumos pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: