Pata rosie in interiorul obrazului
Buna ziua, acum o saptamana am observat o mica pata nedureroasa, rosie in interiorul obrazului drept. Se afla fix in locul unde se inchide dantura. Am fost la medicul de familie si mi a recomandat glicerina boraxata. Mentionez ca am observat-o dupa ce am avut o infectie dentara pe care medicul stomatolog a tratat-o cu antibiotice (Augmentin deoarece alaptez). Nu imi amintesc sa fi muscat locul ala, dar tot ce este posibil. Frica mea cea mai mare este sa nu am cancer. Dupa nastere, acum 4 luni, am devenit foarte anxioasa si ma gandesc la toate bolile posibile in momentul in care apare cel mai mic simptom. Credeti ca este cancer? Urmeaza sa ajung la medic, dar pana atunci as avea nevoie de un raspuns sa ma linistesc. Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua, va ganditi prea departe! poate fi orice, dar pana la diagnostice imaginate mai este. Mai intai trebuie tratata infectia dentara si reevaluat. Chiar daca alaptati, se poate face tratament local ( extractie sau tratament de canal sau chiuretajul zonei), depinde de situatie. Discutati cu medicul dumneavoastra si daca nu vrea sa va faca tratamente pe perioada alaptarii, cereti o alta parere. Radiografii se pot face, cat si anestezie chiar in alaptare. Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1candidoza bucala si bube la baza limbii
- 0formatiuni rosii pe penis, usturime si bubite pe limba
- 0Bubite in gura dupa amigdalectomie
- 0Bubite in cavitatea bucala
- 4Pata mica alba dureroasa
- 0Muscatura obraz
- 3Fibrom mucoasa bucala
- 1Bubita in gura. Ce este?
- 0Pete inchide la culoarea in interiorul obrazului?
- 4Leziune bucala care nu trece, posibil cancer bucal?
- 6Bube pe limba, laterala și în fundul gurii care nu dispar
Mai multe informații despre: bubite in gura muscatura obraz leziunile bucale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: