Bubite albe pe buza
De ceva timp mi-au aparut niste bubite albe in interiorul buzei. De capul meu am luat o crema de la farmacie care nu a avut nici un efect. Am badijonat cu vit A Si nici un rezultat. Ce ma nelinisteste cel mai tare este ca si iubitul meu are cateva. (Eu mai multe)Intr-un final am ajuns la dermatologie iar dr mi-a spus in mai putin de un minut ca nu am nimic si sa ma duc acasa. Dar nu pot sta linistita...poate imi dati o parere.
Am mai citit pe forum si pe google cum ca ar fi ceva normal, dar e prea mare coincidenta ca si prietenului meu sa ii fi aparut acum
Am mai citit pe forum si pe google cum ca ar fi ceva normal, dar e prea mare coincidenta ca si prietenului meu sa ii fi aparut acum
2 comentarii
Buna ziua,
Poate fi boala fox fordyce, dar cel mai bine este sa mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului. Poate le aveti de mai mult timp, dar acum le-ati observat.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Poate fi boala fox fordyce, dar cel mai bine este sa mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului. Poate le aveti de mai mult timp, dar acum le-ati observat.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Buna ziua!
Am fost la dermato si dr mi a zis sa plec linistita acasa ca e totul normal. Insa tot sunt nelinistita..daca e normal.si nu se transmite care e coincidenta ca si prietenul meu sa aiba in acelasi timp?
Am fost la dermato si dr mi a zis sa plec linistita acasa ca e totul normal. Insa tot sunt nelinistita..daca e normal.si nu se transmite care e coincidenta ca si prietenul meu sa aiba in acelasi timp?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3bubite in gura, la baza limbii
- 1candidoza bucala si bube la baza limbii
- 0bubite in cavitatea bucala
- 0formatiuni rosii pe penis, usturime si bubite pe limba
- 2Bubiţe pe cerul guri
- 0Bubite in gura dupa amigdalectomie
- 0Bubite in cavitatea bucala
- 4Pata mica alba dureroasa
- 1Bubita in gura. Ce este?
- 3Bubite in gat si amgdale
- 0Pete inchide la culoarea in interiorul obrazului?
- 2Pata rosie in interiorul obrazului
- 5Bubite in gura oare este candidoza
- 6Bube pe limba, laterala și în fundul gurii care nu dispar
Mai multe informații despre: bubite in gura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: