bubite in cavitatea bucala

Buna ziua,
acum 6 zile am suferit 2 extractii dentare cu sutura si 2 zile nu am avut curaj sa-mi spal dintii. Am luat antibiotice pana acum 2 zile si cam de atunci mi-a iesit prima bubita pe interiorul buzei inferioare- bubita care mai apoi s-a transformat in ceva mai ciudat, ca o gropita dureroasa. Acum mai am una exact unde obrazul se uneste cu gingia si una sub limba. Initial crezusem ca ma dor suturile, dar de fapt bubitele sunt de vina. Ca un alt simptom as mai adauga limba acoperita de o chestie alb-galbuie pe care tot o frec cu periuta si parca tot acolo ramane, saliva fiind foarte vascoasa si nu se mai termina.. Ce credeti ca e si ce ar trebui sa fac pana ajung la medicul dentist(peste o saptamana)?
Multumesc
acum 6 zile am suferit 2 extractii dentare cu sutura si 2 zile nu am avut curaj sa-mi spal dintii. Am luat antibiotice pana acum 2 zile si cam de atunci mi-a iesit prima bubita pe interiorul buzei inferioare- bubita care mai apoi s-a transformat in ceva mai ciudat, ca o gropita dureroasa. Acum mai am una exact unde obrazul se uneste cu gingia si una sub limba. Initial crezusem ca ma dor suturile, dar de fapt bubitele sunt de vina. Ca un alt simptom as mai adauga limba acoperita de o chestie alb-galbuie pe care tot o frec cu periuta si parca tot acolo ramane, saliva fiind foarte vascoasa si nu se mai termina.. Ce credeti ca e si ce ar trebui sa fac pana ajung la medicul dentist(peste o saptamana)?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3bubite in gura, la baza limbii
- 1candidoza bucala si bube la baza limbii
- 0formatiuni rosii pe penis, usturime si bubite pe limba
- 2Bubiţe pe cerul guri
- 0Bubite in gura dupa amigdalectomie
- 0Bubite in cavitatea bucala
- 4Pata mica alba dureroasa
- 1Bubita in gura. Ce este?
- 2Bubite albe pe buza
- 3Bubite in gat si amgdale
- 0Pete inchide la culoarea in interiorul obrazului?
- 2Pata rosie in interiorul obrazului
- 5Bubite in gura oare este candidoza
- 6Bube pe limba, laterala și în fundul gurii care nu dispar
Mai multe informații despre: bubite in gura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: