bronsiolite repetate

11-05-2009
ilariana
Nu este medic/terapeut
ilariana
va rog sa ma sfatuiti/; am un baietel de 6 luni si a avut de doua ori bronsiolita pana acum. ultimul episod acum o saptamana l-a incheiat iar acum surpriza iarasi tusim dar direct productiv. asa am inceput si ultimul episod iar medicul ne-au spus ca este din gatut insa a ajuns iarasi la antibiotic si altele. va rog spuneti-mi ce sa fac sa pevenim sau sa tratam incipient.va multumesc anticipat
2 comentarii
0
12-05-2009, ora 12:20
valy_clau74
Nu este medic/terapeut
valy_clau74
Buna ziua,
In primul rand nu doresc sa va sperii insa aveti grija cu bronsolitele care sunt foarte nenorocite dand diverse probleme, in special astm si alte complicatii in cazul unor recidive repetate. Asa ca parerea mea este sa ii faceti copilului un set de analize coplet din care ar putea reiesi de ce are aceasta tendinta de bronsolita pentru ca copii fac de obicei viroze sau faringite. Este un semn de intrebare, pe care ar trebui sa-l puneti medicului de familie cand mergeti cu copilul la el.
In rest multa atentie sa nu treaca prin schimbari bruste de temperatura si sa il feriti de frig. Tratamentul il poate prescrie doar un medic, tinind cont si ca este un bebelus.
0
15-05-2009, ora 10:31
ilariana
Nu este medic/terapeut
ilariana
tocmai am facut analize si se pare ca e infectie bacteriana si nu pe fond alergic cum banuiam. dar totusi nu inteleg de ce pentru ca dupa 2 zile de la terminarea tratamentului a inceput iarasi tusea. va multumesc pentru sfaturi si interes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul