Bronhoscopie
Salutare la toti..eu am avut mai demult tbc apoi anul trecut am inceput sa tusesc si am facut radiografie si pneumologul a zis ca am astm alergic de la mucegai pt ca am avut in casa.apoi am urmat 6 luni tratament apoi iar am tusit si cand ma fortam rau uneori era si sange, si iar am facut radiografie si pneumolgul spune ca as avea aspergiilum, tot din mediu luat.si am facut unCT apoi sputa unde a iesit negativ doar ceva infectie apoi am facut anticorpi unde a iesit ca e la maxim nu depasit si acum pneumologul intreba prin telefon o alta colega ce a facut ea cand a avut asemenea caz si dansa a zis, ca sa fac bronhoscopie ceea ce eu nu accept avand insuficienta si atac de panica deci este contraindicat la unele persoane.asa ca pneumologul mi-a dat din nou pentru o luna medicamente pt alergie.montelukast si aerius apoi zice ca sa vin si sa fac bronhoscopie desi eu am zis ca refuz pentru ca am auzit ca anumite persoane au avut atac de cord sau hemoragii masive iar doctoriii nu sunt raspunzatori semnezi doar tu si gata.Intrebarea mea este daca exista si alte analize care inlocuie bronhoscopia sau ar fii bine sa merg si la alti pneumologi cu toate analizele facute?multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0anestezice - lamuriri
- 3Diagnostic tumoare
- 0Bronhoscopie cu lavaj bronhoalveolar
- 1Interpretare bronhoscopie
- 6Cancer pulmonar
- 0Rezultat bronhoscopie
- 7Astm alergic?
- 0Interpretare hemoleucograma
Mai multe informații despre: Bronhoscopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: