Bronhoscopie cu lavaj bronhoalveolar

19-12-2016
lili6
Nu este medic/terapeut
lili6
Buna seara, in urma unei raceli mai puternice, asociate cu astm (depistat de curand prin spirometrie, obstrucție 27%), raceala fara tuse expectoranta, mai mult senzatii de sufocare in piept, am efectuat o bronhoscopie, cu urmat rezultat: Suspensie celulara bogata, cu dispersia omogena pe frotiu, contaminare epiteliala si hematica foarte redusa, mucus absent, structura celulara pastrata fara alterari. Extrem de rare epitelii pavimentoase si epitelii cilindrice. Rare epitelii din caile aeriene distale.
Macrofage 79, 5%
Neutrofile 10%
Eozinofile 1, 5%
Limfocite 9%
Vroiam sa va intreb daca aceste procente sunt normale, abia am luat rez urmeaza sa merg si la dr pneumolog.
La tomograf a iesit la plaman :cateva benzi retractile fine bazal stang, cu aderente pleurale, acestea sunt datorita racelii? In timp ar trebui sa dispara? Sunt f stresata pt k ink am dureri in partea stanga, dupa 6 zile de antiinflamatoare si mai mult de 7 zile nu am cum sa iau, tinand cont ca in urma cu 3 sapt cand am racit mi a fost administrat tratament puternic cu penicilina, alte antibiotice, mi le au tot schimbat, dexametazona care e deja antiinflamator, durerile au imceput dupa tratament, in partea stanga, umar, spate ( exclus San, inima, am fct eco). Va multumesc f mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Bronhoscopia

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: