brobonite in zona anala
Buna ziua am si eu o intrebare.
De cand pe la sfarsitul mensrtuatiei am avut niste iritati in zona anala si acum dupa vreo 3 sapatamani am observat ca am nistre brobonite in zona anala am mancarimi rareori. Astazi am fost la wc am facut nevoia mare si in timp ce ma ce ma stergeam avut un pic de sangerare ma puteti ajuta si pe mine imi e frica sa merg la medic ce ar trebui sa fac?
De cand pe la sfarsitul mensrtuatiei am avut niste iritati in zona anala si acum dupa vreo 3 sapatamani am observat ca am nistre brobonite in zona anala am mancarimi rareori. Astazi am fost la wc am facut nevoia mare si in timp ce ma ce ma stergeam avut un pic de sangerare ma puteti ajuta si pe mine imi e frica sa merg la medic ce ar trebui sa fac?
5 comentarii
Nu cred că are legătură iritația cu menstruația. Sunt 3 posibilități:
1 dacă te epilezi in zona anală este posibil să te fi iritat
2 este posibil să fii infestată cu paraziți
3 este posibil să suferi de hemoroizi.
Cel mai important in momentul de față este să păstrezi o igienă maximă în zona afectată. Spală-te după fiecare scaun și înainte de culcare cu apă și săpun.
1 dacă te epilezi in zona anală este posibil să te fi iritat
2 este posibil să fii infestată cu paraziți
3 este posibil să suferi de hemoroizi.
Cel mai important in momentul de față este să păstrezi o igienă maximă în zona afectată. Spală-te după fiecare scaun și înainte de culcare cu apă și săpun.
Doar dacă ești constipată și sunt suficient de mari. Pot fi interni sau externi.
Dacă bănuiești varianta 2 tot trebuie să mergi la medic pentru analize și tratament. Sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa colonoscopie: ma constip foarte tare, defecatia este foarte dureroasa insotita de sangerari
- 2sangerari anale
- 3sangerare anala la copil de 13 ani
- 3sangerari anale de la antibiotice?
- 6Sangerare anala. Va rog sfaturi...
- 1Sange in scaun
- 2sangerare anala
- 3Sangerari anale
- 1Sangerare
- 8Sangerare rectala continua
- 0Ajutati-ma cu un sfat pentru sangerari anale nedureroase
- 2Scaun cu sange dupa sex anal
- 0Sangerari scaun
- 3Sange la stergerea anusului si eliberare a scaunului dificila sau inexistenta
- 1Sângerări rectale
- 3Sângerare rectala
- 3Durere și sângerări anale
Mai multe informații despre: Sangerarile anale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: