Boabe de mustar

06-05-2018
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Din ce am citit, boabele de mustar sint foarte bogate in nutrienti. 100g contine:
- 26g proteine
- 36g grasimi (din care doar 2g saturate si 3.8g Omega 3)
- 16g carbohidrati (din care 7g zaharuri)
- 12g fibre
- vitamine: B1, B2, B3, B5, B6, E, colina, acid folic
- minerale: Fier, Mangan, Fosfor, Seleniu, Magneziu, Cupru, Zinc, Calciu, Potasiu

As vrea sa va intreb cum am putea sa mancam aceste boabe in afara de mustar ? Sint comestibile daca le mananc asa intregi dupa ce au fost lasate la inmuiat in apa ? Cum as putea sa le includ in dieta de zi cu zi ?
As incerca sa fac si mustar dar nu am gasit o reteta buna. Daca are cineva una pe care a incercata-o si a iesit cum trebuie, as fi bucuros daca mi-ar spune si mie.
1 comentarii
0
13-05-2018, ora 20:02
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
S-a dus albastrul cer senin
Şi primăvara s-a sfârşit -
Te-am aşteptat în lung suspin,
Tu, n-ai venit!

Şi vara, şi nopţile ei,
S-a dus, şi câmpu-i veştejit -
Te-am aşteptat pe lângă tei,
Tu, n-ai venit!

Târziu, şi toamna a plecat,
Frunzişul tot e răvăşit -
Plângând, pe drumuri, te-am chemat,
Tu, n-ai venit!

Iar, mâini, cu-al iernii trist pustiu,
De mine-atunci nu vei mai şti -
Nu mai veni, e prea târziu,
Nu mai veni!

P.S: Asa am asteptat si eu raspunsul la topicul asta, si la celelalte doua pe care le mai am deschise, dar se pare ca n-o sa mai vina niciodata. Nu intereseaza pe nimeni "Alimentatia sanatoasa". Cred ca sint singurul de aici care activez pe sectiunea asta. Eu nustiu ce rost mai are sectiunea asta daca nu posteaza nimeni... Nu mai bine o inchidem ca sa nu mai dam sperante false oamenilor ? Aviz administratorului...
Sint foarte dezamagit de ce se intampla aici. Am crezut ca gasesc un grup de oameni cu care sa discut despre nutritie... dar bate vantul pe aici.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.