biter suedez

07-07-2010
bonih
Nu este medic/terapeut
bonih
ma poate sfatui cineva in privinta biterului suedez? am citit prospectul si am inteles ca se poate da si la copii. as vrea sa-l dau copilului meu pt viermi. imi poate spune cineva cum se administreaza?
2 comentarii
0
08-07-2010, ora 19:35
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Depinde cat de mic este copilu...In orice caz, numai diluat in ceai, ca sa nu arda mucoasa stomacului si in intestine. Sanatate!
0
14-07-2016, ora 19:14
Dr.Naturii
Nu este medic/terapeut
Dr.Naturii
Nu, nu se poate administra biter unui copil.Toate contin alcool etilic in proportii de 35-40 %vol. Singurul biter care se poate administra unui copil este Taina Plantelor fara alcool.
Piata din Romania este plina de bitere sau asa zisele extracte cu alcool gen Maria Treben sau alte tipuri de bitere suedeze.Un lucru foarte important pe care trebuie sa-l cunoasca toti consumatorii : nu toate sunt extracte naturale din plante.Multe sunt alcool etilic amestecate cu un decoct sau fiertura din diferite plante la care se aduga uleiuri volatile pt a induce consumatorului ideea ca este foarte concentrat si ca numai o picatura este necesara pt un efect maxim.
Biterul adevarat se face din plante medicinale prin macerare si/sau percolare are un gust placut aromat. Avantajul acestui tip de biter este ca substantele sau principiile active sunt extrase cu ajutorul alcolului care este solventul de extractie.Este cel mai natural si cel mai bine tolerat de organismul dvs cu biodisponibilitatea cea mai ridicata.
Dvs alegeti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul