bebelusul meu mananc suficient

am un baietel de 2 luni si 2 saptamani, l-am nascut pe 14 ian. cu 2, 990 kg. acum canterste 5, 000kg.Nu este un mare mancacios, manaca in jur de 700 ml pe zi in 5 mese. interbarea mea este daca mananca suficient si daca a luat destul in greutate.va multumesc
2 comentarii

BUNA ZIUA !AM O FETITA DE O LUNA SI NU STIU DACA ALIMENTATIA EI ESTE PREA BUNA :IMI MANANCA DIN DOUA IN DOUA ORE CATE 80, 90 ML DE MILUMIL !ESTE BINE ACEST LUCRU ?MENTIONEZ CA LA NASTERE A AVUT 3420 GR, A SCAZUT LA 3200 GR IAR ACUM ARE 3850!A LUAT BINE IN GREUTATE?CE AS PUTEA SA FAC DACA NU ESTE BINE INTERVALUL DE ORE SI CANTITATEA LA CARE MANANCA !VA RAG SA IMI RASPUNDETI !

Baietelul meu la nastere a avut 3300g iar la o luna avea 4400, dar asistenta mi-a zis ca a luat cam multisor. In medie un bebe ia 750g pe luna. Cat despre mesele dese, la 2luni si jumatate avem si 9 mese pe zi. Daca iesim la plimabre afara doarme fff mult si cand se trezeste mananca mai mult, in rest mananca in jur de 100 ml milumil. Nu am reusit sa-i fac program de masa, cu atat mai mult nu stiu cum as putea sa-l determin sa manance mai mult. Eu cred asa: daca puiul nu plange si e fericit inseamna ca se simte bine si asa cum si-a facut singur program de somn noaptea asa isi va face si la masa. Chiar sunt curioasa cum a reusit TUDYVIC sa ajunga la 5 MESE???

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fluimucil sau nu?
- 0Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele
- 1Bebe 4 luni nu ia in greutate