Bebe 7 luni, scaune verzi
Buna seara, am o bebelușa de 7 luni născută la cu 4 kilograme, hrănită la san din păcate 1 luna jumatate, in spital iau dat și lapte praf aptamil deoarece a fost născută prin cezariana. Nu a mai vrut ea san, nu ii placea, nu îl tolera nu îmi dau seama pentru că avea colici foarte puternici scaune dese și apoase apoi la recomandarea medicului i-am dat linex se constipa. Nu a mai vrut San nici cum medicul de familie mia spus sa ii dau Topper 1 iar de atunci tot nu pare in regula scaune verzi, mucus uneori și crape, și nu bea nici 500 ml pe zi acum cu diversificarea are 9 kg dar de la 4la, 6luni a avut 8 kg. Iar acum nu mai vrea de loc îl împinge cu limbuta, am incercat nan super pro 2 are dureri, gaze urat mirositoare, scaune verzi închis și miros foarte urat doar ajutată face. Ce lapte ii pot da și cum ii fac trecerea de 3 zile nu bea lapte și are nevoie. Nucleul soldurilor nu sunt dezvoltate corespunzător. Nu mai știu medicul susține sa ii dau Topper dar nu o vad cum ar trebui sa agitata ziua nu doarme noaptea e epuizată. Ce mă sfătuiți ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3constipatie, apoi scaun verde si moale
- 7scaune verzi bebelus de sase saptamani
- 1Bebe 6 luni jumatate- scaun verde
- 5Scaune verzi cu mucus și tratat mult cu antibiotice la 2 luni
- 3Scaun verde
- 0Scaun verde bebe 1 an si 2 luni
- 3Scaune verzi frecvente
- 36Schimbarea laptelui praf la bebelusi
- 2Bebe6luni scaun verde
- 0Scaun verde, mucus și sânge
- 1Vreau sa ii schimb laptele praf, bebe nu ia in greutate
- 0Nan comfortis vs Nan optipro
- 0Vreau sa ii schimb laptele
- 0Scaun inchis la culoare verde inchis
- 0Cum se trece corect de la o formula de lapte la alta?
- 5Scaun verde
Mai multe informații despre: scaunul verde schimbarea laptelui praf
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: