Scaun verde
Buna ziua!
Bebelina mea in varsta de 2 luni jumatate, are cate un scaun pe zi, insa este verde.
Asta se intampla de cand i-am schimbat laptele praf.
Medicul de familie mi-a spus ca este normal, insa de 2 saptamani tot verde face..si pe mine ma pune pe ganduri.
Credeti ca e normal?
Bebelina mea in varsta de 2 luni jumatate, are cate un scaun pe zi, insa este verde.
Asta se intampla de cand i-am schimbat laptele praf.
Medicul de familie mi-a spus ca este normal, insa de 2 saptamani tot verde face..si pe mine ma pune pe ganduri.
Credeti ca e normal?
5 comentarii
Nu este normal ca scaunul sa fie verde. Schimbati laptele.
Imi puteti da argumente de ce nu este normal?
De exemplu, care ar fi cauza scaunului verde?
De exemplu, care ar fi cauza scaunului verde?
Formula de lapte praf
Scaunul verde la bebelusi poate sa apara si la copiii hraniti cu formula de lapte. Daca apare acest simptom, insotit si de cantitati mari de mucus in scaun, acest lucru poate insemna ca cel mic este alergic la un ingredient din formula. In astfel de cazuri este indicat ca parintii sa se adreseze medicului pediatru pentru a gasi o formula de lapte praf potrivita pentru bebelusul lor. Alergia la proteina din lapte de vaca este una dintre cele mai intalnite alergii in randul sugarilor.
Scaunul verde la bebelusi poate sa apara si la copiii hraniti cu formula de lapte. Daca apare acest simptom, insotit si de cantitati mari de mucus in scaun, acest lucru poate insemna ca cel mic este alergic la un ingredient din formula. In astfel de cazuri este indicat ca parintii sa se adreseze medicului pediatru pentru a gasi o formula de lapte praf potrivita pentru bebelusul lor. Alergia la proteina din lapte de vaca este una dintre cele mai intalnite alergii in randul sugarilor.
Fara suparare...asta am citit si eu cuvant cu cuvant pe internet... nu era nevoie sa dati copy paste aici... ma gandeam ca aveti alte argumente.multumesc oricum!
O sa consult oricum medicul pediatru.
O sa consult oricum medicul pediatru.
Eu am intrebat de problema dv. un medic de familie si acesta a fost raspunsul. Cel mai bine e sa apelati la medicul pediatru al copilului. Imi cer scuze ca v-am suparat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cand ii dau supica a inceput sa faca scaune verzi
- 3constipatie, apoi scaun verde si moale
- 1scaun sugari
- 1Bebe 6 luni jumatate- scaun verde
- 1Bebe deshidratat
- 3Scaun verde
- 1Scaun ciudat si probleme la stomac, nu mai stiu ce sa fac
- 0Scaun verde bebe 1 an si 2 luni
- 3Scaune verzi frecvente
- 2Bebe6luni scaun verde
- 0Scaun verde