Basicute in zona intima

Acum 2 zile am vazut ca am in zona intima mici basicute de culoarea pielii careia se desprindea foarte usor pielea, dar fara a curge vreun lichid din ea. Nu exista mancarimi, usturimi, arsuri sau altceva ce m-ar putea deranja. Ce ar putea fi?
3 comentarii

Buna ziua, v-ati ras/epilat de curand in zona aceea, sau este o zona in care exista o frecare cu lenjeria?
Daca nu apar alte simptome ar trebui sa die in regula, dar daca apar si alte lucruri: roseata, mancarimi, etc. este recomandat sa mergeti la un control venerologic.
Daca nu apar alte simptome ar trebui sa die in regula, dar daca apar si alte lucruri: roseata, mancarimi, etc. este recomandat sa mergeti la un control venerologic.

Da, ma epilasem cu o seara inainte. Nu exista nici o frecare cu lenjeria pentru ca zona afectata este in fata. Sunt 4-5 basicute carora li se ia pielea foarte usor fara a ma ustura sau a avea vreun disconfort, iar din seara aceea nu m.am mai epilat.

Poate sa fie o urmare a epilarii care a afectat tesuturile (pielea). Mentineti o curatentie a zonei si, pe cat posibil, uscata. Daca apar alte simptome mergeti la un control si eventual incercati sa va informati asupra unor metode mai putin agresive de epilare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Bubite mici in zona genitala
- 1un sfat... bubite in zona genitala
- 3ceva ciudat... mi-a aparut pe una din labii o bubitza, ca un cos
- 12mancarimi, bubite in zona pubiana
- 7bubite in zona genitala
- 3bubite albe in zona genitala!!! urgent
- 3mancarimea in zona genitala + bubite
- 7de vrei trei ani ma lupt cu niste bube urate in zona genitala, ce sa mai fac?
- 8probleme la nivel genital
- 1Bubite pe picioare, langa penis
- 1Bubite unele rosii, altele albe in zona genitala
- 1Un fel de bubite in apropierea zonei genitale
- 4Bubite Rani pe vulva
- 0Candidoza?
- 2Moluscum Contagiosum Urgent
- 1Buba rosie, la baza penisului
- 5Bubite pe labiile mici
- 0Bubite in zona genitala
- 2Vezicule/bubițe la nivel pubian(muntelui Venus)
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala