Basicute in zona intima
Acum 2 zile am vazut ca am in zona intima mici basicute de culoarea pielii careia se desprindea foarte usor pielea, dar fara a curge vreun lichid din ea. Nu exista mancarimi, usturimi, arsuri sau altceva ce m-ar putea deranja. Ce ar putea fi?
3 comentarii
Buna ziua, v-ati ras/epilat de curand in zona aceea, sau este o zona in care exista o frecare cu lenjeria?
Daca nu apar alte simptome ar trebui sa die in regula, dar daca apar si alte lucruri: roseata, mancarimi, etc. este recomandat sa mergeti la un control venerologic.
Daca nu apar alte simptome ar trebui sa die in regula, dar daca apar si alte lucruri: roseata, mancarimi, etc. este recomandat sa mergeti la un control venerologic.
Da, ma epilasem cu o seara inainte. Nu exista nici o frecare cu lenjeria pentru ca zona afectata este in fata. Sunt 4-5 basicute carora li se ia pielea foarte usor fara a ma ustura sau a avea vreun disconfort, iar din seara aceea nu m.am mai epilat.
Poate sa fie o urmare a epilarii care a afectat tesuturile (pielea). Mentineti o curatentie a zonei si, pe cat posibil, uscata. Daca apar alte simptome mergeti la un control si eventual incercati sa va informati asupra unor metode mai putin agresive de epilare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Hpv
- 3pare un cos in zona genitala
- 7bubite in zona genitala...help
- 8am niste bubite incolore sau de culoarea pieli care ma mananca
- 3Bubite si mancarimi.
- 3mancarimea in zona genitala + bubite
- 7de vrei trei ani ma lupt cu niste bube urate in zona genitala, ce sa mai fac?
- 1Bubite pe picioare, langa penis
- 5Ganglioni (de marimea unui bob de fasole) in zona genitala.. tratament?
- 3Bubite, secretie si usturimi in timpul urinarii
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 9Despre probleme fara sfarsit in zona genitala
- 4Bubite rosii si mancarimi vaginale
- 1bubite albe putin grupate in zona testiculelor
- 3Bubita pe labie
- 1Bubițe pe labiile mici
- 3bubite in timpul menstruatiei
- 5Bubite pe labiile mici
- 1Bubite mici si albe pe scrot si penis
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala