basicute
Buna ziua,
De cativa ani pe fesa dreapta lunar imi ies basicute pline cu un lichid si cand incep sa se usuce dupa cateva zile am mancarimi.Am fost la Institutul Cantacuzino si mi-a recoltat lichid dar la rezultat nu a iesit nimic.Am facut tratament si cu argila albastra dar nu s-a intamplat nimic.Zilele trecute mi-a spus si o verisoara de-a mea ca ei ia iesit pe picior.
Va rog sa ma indrumati ce sa fac.
Va multumesc
De cativa ani pe fesa dreapta lunar imi ies basicute pline cu un lichid si cand incep sa se usuce dupa cateva zile am mancarimi.Am fost la Institutul Cantacuzino si mi-a recoltat lichid dar la rezultat nu a iesit nimic.Am facut tratament si cu argila albastra dar nu s-a intamplat nimic.Zilele trecute mi-a spus si o verisoara de-a mea ca ei ia iesit pe picior.
Va rog sa ma indrumati ce sa fac.
Va multumesc
2 comentarii
Daca acele "basicute" cu lichid apar in jurul perioadei ciclului menstrual, inseamna ca ai un herpes recidivant. Ar trebui sa te vada un medic dermatolog pentru a-ti prescrie un tratament.
Va multumesc pentru sfat.M-am gandit dar nu prea doream sa ajung sa iau antibiotic:).Banuiesc ca antibiotic o sa fie:)Asta este.
Apar inainte de ciclu sau dupa ciclu.
Apar inainte de ciclu sau dupa ciclu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Basicute cu lichid in talpa
- 2basicute pe tot corpul
- 2basicute mici cu apa
- 12Foarte multe basici pe maini si picioare
- 1Bubite pe mana dela caldura
- 1Boală de piele? Alergie?
- 0Infectie sau varsat de vant ?
- 1Dermatologie
- 3Basici cu lichid roZ/rosu ?talpa si inchietura ce poate fi ?
- 2Furuncul
- 1Posibil furunculoza
- 3Chist sau altceva?
- 2Umflături pe fese
Mai multe informații despre: basicute cu lichid cosurile pe fese
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: