basicute mici cu apa
Buna seara!
Acum doua zile am observat ca pe sanul stang mi-au aparut in partea exterioara cateva basicute mici, cat gamalia de ac, cu un lichid incolor, banuiesc ca apa. Initial am crezut ca este din cauza caldurii si a sutienului, basicutele localizandu-se pe portiunea acoperita de acesta, insa astazi am vazut ca basicutele s-au extins pe ambii sani pe toata suprafata cat si pe piept si putin sub sani. Cele dupa sanul stang au inceput sa ma manance. Farmacia mi-a recomandat fenistil gel, insa sunt destul de ingrijorata nemaiauzind de asa ceva.
Va rog sa imi dati o idee despre ce este vorba si cat este de grav. Va multumesc
Acum doua zile am observat ca pe sanul stang mi-au aparut in partea exterioara cateva basicute mici, cat gamalia de ac, cu un lichid incolor, banuiesc ca apa. Initial am crezut ca este din cauza caldurii si a sutienului, basicutele localizandu-se pe portiunea acoperita de acesta, insa astazi am vazut ca basicutele s-au extins pe ambii sani pe toata suprafata cat si pe piept si putin sub sani. Cele dupa sanul stang au inceput sa ma manance. Farmacia mi-a recomandat fenistil gel, insa sunt destul de ingrijorata nemaiauzind de asa ceva.
Va rog sa imi dati o idee despre ce este vorba si cat este de grav. Va multumesc
2 comentarii
Nu stiu ce este, insa te sfatuiesc sa nu mai porti imbracaminte sintetica pana iti trec. Numai bumbac! Poate fi o reactie alergica la sintetic, se manifesta in fel si chip..
Incearca sa tii si un regim intre timp, si sa bei multe lichide.
Incearca sa tii si un regim intre timp, si sa bei multe lichide.
Posibil sa aivaricela.. Daca se extind mai mult, mergi la medicul de familie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Basicute cu lichid in talpa
- 2basicute
- 2basicute pe tot corpul
- 2imi apar basici urmate de mancarime
- 4Basicute cu lichid pe talpa
- 12Foarte multe basici pe maini si picioare
- 1Bubite pe mana dela caldura
- 1Boală de piele? Alergie?
- 0Infectie sau varsat de vant ?
- 3Basici cu lichid roZ/rosu ?talpa si inchietura ce poate fi ?
- 1Întrebare - basici concentrate în grupuri cu lichid transparent și zonă roșie în jur
Mai multe informații despre: basicute cu lichid
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: