Infectie sau varsat de vant ?
Buna ! am 30 ani, baiat si de 2 zile am febra si valuri de caldura pe care le linistesc cu paracetamol. am observat ieri insa ca mi'au aparut pe corp, frunte maini niste basici mici ce par pline cu apa cam de cativa mm pana la jumatate de cm si care ma ustura/dor daca le ating.(am facut prostia sa sparg una din frunte si arata ca un crater cu zona din jur rosie care ma doare).
1ul lucru care mi'a venit in cap a fost varsat de mant, insa ai mei parinti au zis ca am fost vaccinat de varsat de vant. Precizez ca nu ma mananca, doar ma dor daca le ating.
alte simptome pe care le'am observat sunt : un ganglion umflat pe obraz, langa maxilar si ureche. si durere ce cap si ameteala. sunt 2 puncte la ceafa, care ma dor ingorzitor si par imflamate cand le ating.
Nu sunt in tara si nu am doctor de familie deocamdata aici. astazi am fost sa fac programare si dureaza 2 saptamani..
pareri >
1ul lucru care mi'a venit in cap a fost varsat de mant, insa ai mei parinti au zis ca am fost vaccinat de varsat de vant. Precizez ca nu ma mananca, doar ma dor daca le ating.
alte simptome pe care le'am observat sunt : un ganglion umflat pe obraz, langa maxilar si ureche. si durere ce cap si ameteala. sunt 2 puncte la ceafa, care ma dor ingorzitor si par imflamate cand le ating.
Nu sunt in tara si nu am doctor de familie deocamdata aici. astazi am fost sa fac programare si dureaza 2 saptamani..
pareri >
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Basicute cu lichid in talpa
- 2basicute
- 2basicute pe tot corpul
- 2imi apar basici urmate de mancarime
- 4Basicute cu lichid pe talpa
- 2basicute mici cu apa
- 12Foarte multe basici pe maini si picioare
- 1Bubite pe mana dela caldura
- 1Boală de piele? Alergie?
- 3Basici cu lichid roZ/rosu ?talpa si inchietura ce poate fi ?
- 1Întrebare - basici concentrate în grupuri cu lichid transparent și zonă roșie în jur
Mai multe informații despre: basicute cu lichid
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: