basici la talpa

14-07-2010
emma211
Nu este medic/terapeut
emma211
Buna seara! De ceva timp mi-au iesit in talpi niste bubite de culoare alba, tare la atingere, iar in centrul bubei sunt niste punctulete negre. Am incercat sa sparg o astfel de bubita dar este foarte adanc sub piele. La inceput erau doar doua..dar apoi, cu timpul s.au inmultit. Acum, jumatate din talpa este acoperita de aceste bubite, pur si simplu sunt acolo si se inmultesc pe zi ce trece..Va rog frumos daca puteti sa.mi spuneti ce fel de boala este si ce ar trebui sa fac ca sa scap d ele.Va multumesc nespus!
3 comentarii
0
15-07-2010, ora 14:40
Jolye
Nu este medic/terapeut
Jolye
Buna

Si mie imi apar basicute ( pline cu lichid ) pe la degete si calcaie din cauza incaltamintei, dar le tamponez cu spirt si am vazut ca se usuca si se retrag, chiar.
Poti sa incerci.
Daca spui ca s-au inmultit sa mergi totusi la un dermatolog.

Sanatate.
0
14-09-2010, ora 23:41
elenagio
Nu este medic/terapeut
elenagio
Buna emma_211 si eu am aceeasi problema. Te rog sa-mi spui daca ai rezolvat ceva. Eu am avut la inceput una si am taiat din ea si s-a fct mai mare, iar acum s-au inmultit pe talpa. Pe mine ma si dor.
0
27-09-2012, ora 11:01
emma211
Nu este medic/terapeut
emma211
Buna tuturor! In sfarsit am scapat de basici! Am fost la un medic dematolog care m-a sfatuit sa iau si sa dau cu o solutie numita DUOFILM iar in cateva saptamani, basicile au disparut complet! Sper sa va fie de folos raspunsul meu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dureri în talpă - ce ar putea fi?
  • Îngrijirea tălpilor
  •