basici la talpa
Buna seara! De ceva timp mi-au iesit in talpi niste bubite de culoare alba, tare la atingere, iar in centrul bubei sunt niste punctulete negre. Am incercat sa sparg o astfel de bubita dar este foarte adanc sub piele. La inceput erau doar doua..dar apoi, cu timpul s.au inmultit. Acum, jumatate din talpa este acoperita de aceste bubite, pur si simplu sunt acolo si se inmultesc pe zi ce trece..Va rog frumos daca puteti sa.mi spuneti ce fel de boala este si ce ar trebui sa fac ca sa scap d ele.Va multumesc nespus!
3 comentarii
Buna
Si mie imi apar basicute ( pline cu lichid ) pe la degete si calcaie din cauza incaltamintei, dar le tamponez cu spirt si am vazut ca se usuca si se retrag, chiar.
Poti sa incerci.
Daca spui ca s-au inmultit sa mergi totusi la un dermatolog.
Sanatate.
Si mie imi apar basicute ( pline cu lichid ) pe la degete si calcaie din cauza incaltamintei, dar le tamponez cu spirt si am vazut ca se usuca si se retrag, chiar.
Poti sa incerci.
Daca spui ca s-au inmultit sa mergi totusi la un dermatolog.
Sanatate.
Buna emma_211 si eu am aceeasi problema. Te rog sa-mi spui daca ai rezolvat ceva. Eu am avut la inceput una si am taiat din ea si s-a fct mai mare, iar acum s-au inmultit pe talpa. Pe mine ma si dor.
Buna tuturor! In sfarsit am scapat de basici! Am fost la un medic dematolog care m-a sfatuit sa iau si sa dau cu o solutie numita DUOFILM iar in cateva saptamani, basicile au disparut complet! Sper sa va fie de folos raspunsul meu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fire de par pe talpa
- 7mister neurologic
- 6sotul meu are foc si mancarimi in talpi
- 3de vreo 5 luni pe talpile picioarelor besici cu apa care acestea la un moment dat sparg
- 2Basicute cu lichid in talpa
- 2m-am trezit cu o umflatura in talpa in zona degetului mic
- 2Sportiva de performanta am probleme cu talpa
- 3Talpile picioarelor impreuna cu pielea capului
- 6I-a aparut un fel de ciuperca pe talpa piciorului
- 8fractura metatars 5. Trebuie sa iau anticoagulant? Anticoagulantul se ia si in perioada menstruatiei
- 13arsuri in talpi
- 3am dureri musculare, arsuri amorteli, usturimi la nivelul talpii ambelor picioare
- 1dureri puternice ale gleznelor, talpilor
- 6Tumoare talpa
- 1Dureri in talpi si calcai
- 4Arsuri pe talpi si picioare grele
- 1Senzatie de arsura in planta piciorului
- 3Umflatura dureroasa și mâncărime în talpa piciorului
Mai multe informații despre: talpa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: