Basica pe calcaie

Buna seara,
De o sapt de zile mi-a iesit o basica pe calcaie din cauza unor sandale joase. Am incercat sa o sparg dar cum pielea din calcaie e foarte tare nu am reusit si nici nu iesea nimic. Am zis ca o las in pace si o pansez cu spirt si ceva praf cicatrizant. Dar dupa cateva zile am observat ca se mareste si nu stiu ce sa fac. Nu ma doare, ma incomodeaza. Va rog sa imi spuneti ce am, inainte sa ajung la un dermatolog. Va multumesc
De o sapt de zile mi-a iesit o basica pe calcaie din cauza unor sandale joase. Am incercat sa o sparg dar cum pielea din calcaie e foarte tare nu am reusit si nici nu iesea nimic. Am zis ca o las in pace si o pansez cu spirt si ceva praf cicatrizant. Dar dupa cateva zile am observat ca se mareste si nu stiu ce sa fac. Nu ma doare, ma incomodeaza. Va rog sa imi spuneti ce am, inainte sa ajung la un dermatolog. Va multumesc
1 comentarii

Buna seara,
pt. o perioada cauta sa mergi in saboti, se gasesc si chiar sunt la moda si draguti, in toate culorile..
NU te-as sfatui sa o spargi...poti sa te infectezi!
O seara buna.
pt. o perioada cauta sa mergi in saboti, se gasesc si chiar sunt la moda si draguti, in toate culorile..
NU te-as sfatui sa o spargi...poti sa te infectezi!
O seara buna.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4calcai (spart) din care a iesit ceva tare
- 33De aproximativ o saptamina am o durere persistenta la calcaii
- 39osteofit calcanean stang
- 3Dureri de calciie
- 40Durere in calcaiul stang.
- 5Durere calcai drept.. dupa ce am jucat fotbal
- 5baiat de 12 ani are dureri la calcaiul drept, durerea urcand in sus
- 4Apofizita calcaneana
- 4Operatie la calcai cu placuta si suruburi
- 5durere in calcaiul drept
- 10durere de calcai
- 5Calcai dureros
- 725 ani, dureri articulare insuportabile noaptea, umflaturi, roseata
- 1Umflatura calcai
- 1durerile de calcii la copil de 8 ani care face inot...
- 3Problema calcai.
- 1Calcai stang umflat spre interior
- 4In atentia dlui dr. Marius Uscatu - dureri de calcaie (fetita de 5 ani si 10 luni)
- 3Durere a calcaiului drept
- 2Durere călcâi drept
Mai multe informații despre: calcaiul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: