Basica pe calcaie
Buna seara,
De o sapt de zile mi-a iesit o basica pe calcaie din cauza unor sandale joase. Am incercat sa o sparg dar cum pielea din calcaie e foarte tare nu am reusit si nici nu iesea nimic. Am zis ca o las in pace si o pansez cu spirt si ceva praf cicatrizant. Dar dupa cateva zile am observat ca se mareste si nu stiu ce sa fac. Nu ma doare, ma incomodeaza. Va rog sa imi spuneti ce am, inainte sa ajung la un dermatolog. Va multumesc
De o sapt de zile mi-a iesit o basica pe calcaie din cauza unor sandale joase. Am incercat sa o sparg dar cum pielea din calcaie e foarte tare nu am reusit si nici nu iesea nimic. Am zis ca o las in pace si o pansez cu spirt si ceva praf cicatrizant. Dar dupa cateva zile am observat ca se mareste si nu stiu ce sa fac. Nu ma doare, ma incomodeaza. Va rog sa imi spuneti ce am, inainte sa ajung la un dermatolog. Va multumesc
1 comentarii
Buna seara,
pt. o perioada cauta sa mergi in saboti, se gasesc si chiar sunt la moda si draguti, in toate culorile..
NU te-as sfatui sa o spargi...poti sa te infectezi!
O seara buna.
pt. o perioada cauta sa mergi in saboti, se gasesc si chiar sunt la moda si draguti, in toate culorile..
NU te-as sfatui sa o spargi...poti sa te infectezi!
O seara buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4calcai (spart) din care a iesit ceva tare
- 4Umflatura deaspura calcaiului
- 164Disconfort in timpul mersului
- 0bataturi la calcaie
- 119recuperare picior dupa gips
- 4Dureri calcaneu
- 3durere la calcai
- 7fractura de calcai
- 5Calcai dureros
- 4Durere in calcai
- 3Fractura de calcai
- 3Dureri la calcai dupa o perioada indelungata de repaus
- 1Umflatura calcai
- 1durere calcii
- 10durere calcai la piciorul in ghips
- 5am dureri de severe de talpa si calcai
- 1durerile de calcii la copil de 8 ani care face inot...
- 1durere de calcai
- 2Durere călcâi drept
Mai multe informații despre: calcaiul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: