Apofizita calcaneana
Buna ziua, Am 17 ani, Si de 1 luna si ceva Mi s'a umflat partea de sus a calcaiului stang, Am fost la un Ortoped, Mi s'a pus diagnosticul de Apofizita Calcaneana si mi s'a spus sa iau pauza de la sport, Intrebarea mea este, Cam in cat timp trece, si daca pot face ceva pentru a ameliora durerile,
4 comentarii
Buna. Am si eu o problema de sanatate si va rog sa imi oferiti un sfat daca puteti. De 20 de ani am probleme cu piciorul stang, cand aveam crize nu puteam sa merg cate o zi intreaga, iar ultima criza a avut loc in ultima luna. Nu a mai cedat nici in urma tratamentului cu antiinflamatoare si tratamente de vitaminizare. Am fost consultata de neurochirurg si de un balneolog fiind diagnosticata cu hernie de disc, durerile piciorului mi/au cedat dupa vreo 10 zile insa am ramas cu o slabiciune si a intregului organism si cu devieri ale tensiunii inclusiv frisoane. In ultimul timp aproape ca nu m-am ridicat din pat, in urma a 5 minute de mers amestesc foarte rau. Va rog sa imi dati un sfat sau macar sa impartasiti impresii daca sunteti in cunostinta de cauza.
Buna ziua!
Pentru ""sw1"": repausul sportiv absolut variaza intre 6 si 24 de luni si reprezinta unica solutie de ameliorare a durerilor.
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Pentru ""sw1"": repausul sportiv absolut variaza intre 6 si 24 de luni si reprezinta unica solutie de ameliorare a durerilor.
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Multumesc pentru raspuns, ideea e ca, chiar si mersul este ingreunat, doare si la simpla incercare de a merge, Nu exista ceva anti-inflamatorii sa ma ajute, Sa merg schiop 6 - 24 luni, inebunesc ^.^
Nu se pune nici o secunda problema vreunor medicamente: acestea nu fac sa agraveze afectiunea si sunt, de aceea, extrem de periculoase.
Durerea se gestioneaza strict din evitarea la maximum a eforturilor pe perioada celor 6-24 de luni de evolutie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Durerea se gestioneaza strict din evitarea la maximum a eforturilor pe perioada celor 6-24 de luni de evolutie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere de calcai (stang)
- 2calcaie ingrosate
- 84Ciocurile calcai
- 33De aproximativ o saptamina am o durere persistenta la calcaii
- 5Durere calcai drept.. dupa ce am jucat fotbal
- 11Durere persistenta in calcaie
- 5gaura in calcai de cativa ani...
- 4Intrebare despre picior, va rog ajutor
- 1Basica pe calcaie
- 4Operatie la calcai cu placuta si suruburi
- 0Escara in zona calcaiului
- 17Durere la calcai (exact mai sus cu un deget)
- 19Durere deasupra calcaiului in mers
- 1Bataturi la calcaie
- 1calcai amortit
- 10durere calcai la piciorul in ghips
- 5am dureri de severe de talpa si calcai
- 3Problema calcai.
- 4Durere calcaie
- 2Umflatura rigida deasupra calcaiului
Mai multe informații despre: Apofizita calcaneana calcaiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: