Balanita care tot reapare
Dr. Jurj din Timisoara, il gasiti pe net, ca si tratament mi-a dat Lycopodium pastilute de 2 ori pe saptamana dimineata si Candidium de 3 ori pe saptamana dimineata, si seara inainte de culcare cate 10 picaturi din ceva solutii pt intarirea sistemului imunitar, nu am acuma la mine exact tratamentul dar o sa revin cu el, oricum m-am interesat mult despre homeopatie in legatura cu candida si din cate am citit, multa lume s-a scapat de candida prin aceasta medicina, inclusiv eu si prietena mea. Oricum daca mergem de exemplu doua persoane cu aceeasi boala, vom primi tratament diferit pt ca homeopatia vindeca bolnavul nu boala, ceva de genul. Cel mai bine sa consulti un astfel de doctor, de pierdut oricum nu ai ce.
La mine s-a rezolvat pana la urma,
Biazol Crema + O pastila Diflucan si-au facut efectul in ciuda faptului ca abia dupa 10-12 zile s-au vazut schimbarile
Biazol Crema + O pastila Diflucan si-au facut efectul in ciuda faptului ca abia dupa 10-12 zile s-au vazut schimbarile
Buna ziua! am si eu o problema..am niste mancarimi in zona preputului pe interior.
M-am spalat cu sapun mai des si parca mancarimea dispare cand fac acest lucru, dar mai apare mai tarziu.
Astazi am observat ca pielea de pe cap parca s-ar coji putin (ca atunci cand te-ai ars la mare) si ma mai mananca putin.
Mentionez ca nu am avut scurgeri de nici un fel.
As dori sa stiu daca e cumva o boala.. sau pur si simplu o iritatie provocata de actul in sine, caldura.. etc.
Ce mi-ati recomanda ?
Multumesc.
M-am spalat cu sapun mai des si parca mancarimea dispare cand fac acest lucru, dar mai apare mai tarziu.
Astazi am observat ca pielea de pe cap parca s-ar coji putin (ca atunci cand te-ai ars la mare) si ma mai mananca putin.
Mentionez ca nu am avut scurgeri de nici un fel.
As dori sa stiu daca e cumva o boala.. sau pur si simplu o iritatie provocata de actul in sine, caldura.. etc.
Ce mi-ati recomanda ?
Multumesc.
Dupa ce fac dush..cam la vreo 4-5 ore apare ceva alb pe capul penisului(preput) asa zisa "Branza"...si am incercat sa fac sex si cum e frecare, cum se inroseste preputul si se cam usuca
Pentru balanita mergeti la farmacie si luati crema asta, exact cum va specific acum:
CLORAMFENICOL 0.75 - 3CAP
TETRACICLINA 0.75 - 3CAP
TALC
OXID DE ZINC - 10G
GLICERINA
APA DE CALCE Q.S.
PT PASTA MOALE
cost total la mine a fost 5.34 ron / 1xcrema
mode de aplicare:
Se decaloteaza p*** si se aplica crema dupa care se bandazeaza cu banaje sterile
CLORAMFENICOL 0.75 - 3CAP
TETRACICLINA 0.75 - 3CAP
TALC
OXID DE ZINC - 10G
GLICERINA
APA DE CALCE Q.S.
PT PASTA MOALE
cost total la mine a fost 5.34 ron / 1xcrema
mode de aplicare:
Se decaloteaza p*** si se aplica crema dupa care se bandazeaza cu banaje sterile
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 5de un an am dureri la urinare si cand stau jos
- 5luna de miere cu... probleme
- 5se pot contacta boli prin epilare cu ceara refolosita in zona inghinala?
- 9labia mare umflata (rog raspunsuri numai de specialitate)
- 3probleme dupa terminarea actului sexual !
- 3usturime la urinare si discomfort
- 852 ani si cancer de prostata
- 4durere dupa actul sexual si usturimi la urimare
- 4ajutor va rog sunt speriat tare! am devenit microfob
- 3durere la urinat, durere testicol si a picorului drept
- 1probleme in zona genitala
- 2afectiunea prostatei
- 30Adenocarcinom prostatic grad ||| de diferentiere, Scor Gleason:4+3=7.
- 0usturime penis
- 0Usturime ureter
- 1probleme urinare
- 0Infecție vaginala
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
- 5Analize prostata
Mai multe informații despre: Balanita Prostata usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: