Balanita care tot reapare

Dr. Jurj din Timisoara, il gasiti pe net, ca si tratament mi-a dat Lycopodium pastilute de 2 ori pe saptamana dimineata si Candidium de 3 ori pe saptamana dimineata, si seara inainte de culcare cate 10 picaturi din ceva solutii pt intarirea sistemului imunitar, nu am acuma la mine exact tratamentul dar o sa revin cu el, oricum m-am interesat mult despre homeopatie in legatura cu candida si din cate am citit, multa lume s-a scapat de candida prin aceasta medicina, inclusiv eu si prietena mea. Oricum daca mergem de exemplu doua persoane cu aceeasi boala, vom primi tratament diferit pt ca homeopatia vindeca bolnavul nu boala, ceva de genul. Cel mai bine sa consulti un astfel de doctor, de pierdut oricum nu ai ce.

La mine s-a rezolvat pana la urma,
Biazol Crema + O pastila Diflucan si-au facut efectul in ciuda faptului ca abia dupa 10-12 zile s-au vazut schimbarile
Biazol Crema + O pastila Diflucan si-au facut efectul in ciuda faptului ca abia dupa 10-12 zile s-au vazut schimbarile

Buna ziua! am si eu o problema..am niste mancarimi in zona preputului pe interior.
M-am spalat cu sapun mai des si parca mancarimea dispare cand fac acest lucru, dar mai apare mai tarziu.
Astazi am observat ca pielea de pe cap parca s-ar coji putin (ca atunci cand te-ai ars la mare) si ma mai mananca putin.
Mentionez ca nu am avut scurgeri de nici un fel.
As dori sa stiu daca e cumva o boala.. sau pur si simplu o iritatie provocata de actul in sine, caldura.. etc.
Ce mi-ati recomanda ?
Multumesc.
M-am spalat cu sapun mai des si parca mancarimea dispare cand fac acest lucru, dar mai apare mai tarziu.
Astazi am observat ca pielea de pe cap parca s-ar coji putin (ca atunci cand te-ai ars la mare) si ma mai mananca putin.
Mentionez ca nu am avut scurgeri de nici un fel.
As dori sa stiu daca e cumva o boala.. sau pur si simplu o iritatie provocata de actul in sine, caldura.. etc.
Ce mi-ati recomanda ?
Multumesc.

Dupa ce fac dush..cam la vreo 4-5 ore apare ceva alb pe capul penisului(preput) asa zisa "Branza"...si am incercat sa fac sex si cum e frecare, cum se inroseste preputul si se cam usuca

Pentru balanita mergeti la farmacie si luati crema asta, exact cum va specific acum:
CLORAMFENICOL 0.75 - 3CAP
TETRACICLINA 0.75 - 3CAP
TALC
OXID DE ZINC - 10G
GLICERINA
APA DE CALCE Q.S.
PT PASTA MOALE
cost total la mine a fost 5.34 ron / 1xcrema
mode de aplicare:
Se decaloteaza p*** si se aplica crema dupa care se bandazeaza cu banaje sterile
CLORAMFENICOL 0.75 - 3CAP
TETRACICLINA 0.75 - 3CAP
TALC
OXID DE ZINC - 10G
GLICERINA
APA DE CALCE Q.S.
PT PASTA MOALE
cost total la mine a fost 5.34 ron / 1xcrema
mode de aplicare:
Se decaloteaza p*** si se aplica crema dupa care se bandazeaza cu banaje sterile

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3usturimi la ejaculare si urinare
- 22fiere marita, viermi intestinali...
- 6penis care curge
- 3prostata avansata
- 4usturime si secretie.Astept indrumari
- 6Usturimi la urinare si in timpul sexului... poate fi o raceala?
- 2usturime la urinat dupa nastere
- 1usturimi la urinare
- 38Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic
- 5adenocarcinom de prostata
- 11usturimi la urinat... cumplit!
- 4tratament balanita candidozica recidivata
- 1DURERI GENITALE BATRAN 83 ANI
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 2imi ofera cineva un raspuns? cand urinez am senzatia ca urinez incomplet
- 1Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort
- 2prostatita cronica
- 0Prostata mare ?