Baietel 1an si 4luni. sunt sau nu semne de autism?
Buna, baietelul meu abia a inceput sa mearga, pana la 1 an gangurea, spunea dada, tata, mama, papa, dar de vreo luna nimic.ii plac jucariile dar le impinge doar cu degetelul masinutele, cuburile le aseaza in orificiu care cum apuca.inainte facea tai sau bravo acum nimic.Mai nou am observat ca ridica jucariile si-i place cum se rotesc.Ii place la nebunie muzica, cum aude de dimineata se ridica din pat ridica un degetel in aer si incepe sa danseze.De aratat cu degetelul nici vorba.de papat vrea singur, dar doar cu manuta, apa nu bea din sticla, doar daca ii ridic eu din pahar bea corect, recunoaste pisica o striga mau cand o aude, tot asa si la caine, plange daca plecam de langa el si este innebunit dupa telefon.Raspunde la nume uneori, daca il chem la țiți sau tel este promt in rest mai greu.Intinde manutele daca vrea in brate, sta sa-l imbracam sau dezbracam.Daca ii iau un obiect nu plange sau se lupta pentru el, renunta repede, isi pierde foarte repede interesul, dar pentru muzica si mai ales cea animata poate sa stea cu orele.Avem programare la Cluj abia in februarie pt un control amanuntit. sunt sau nu semne de autism?cer doar o parere, nu un diagnostic sa nu mi-o luati in nume de rau
1 comentarii
Buna ziua
Personal, nu cred ca aveti motive de ingrijorare, din ceea ce descrieti, si va urez succes in evaluarea din februarie !
Personal, nu cred ca aveti motive de ingrijorare, din ceea ce descrieti, si va urez succes in evaluarea din februarie !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4tonotil-n si risatarun
- 2autism infantil
- 3Stratera, efecte adverse
- 3Caz de autism?
- 1Semne de întrebare despre autism
- 0Semne autism?
- 23Copilul meu are multe semne de autism dar este foarte afectuos
- 1Buna ziua! Sunt mama unui băiat de 1 an si 8 luni. Il suspectez de autism
- 0Ulei de canabis in tratarea autismului
- 2Semne autism?
- 3Semne autism?
- 7Tonotil este de ajutor pt un copil de 6 ani cu Autism?
- 1Autismul si legatura cu accidentul nuclear de la Cernobyl
- 1Semne autism?
- 1Autism
- 3Are sau nu autism?
- 2Autism? nu răspunde la nume când o strig!
- 4Baietel 16 luni - simptome din spectrul autist (TSA)?
Mai multe informații despre: Autismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: