autism infantil
Buna dimineata, am si eu o intrebare, copilul meu in varsta de 14 ani sufera de autism, retard psihic sever, hiperkinetism si a urmat nenumarate tratamente alopate si homeopate dar fara nici un rezultat pozitiv. Ma poate indruma cineva spre o alta terapie sau poate sa-mi dea un exemplu de copil vindecat de aceasta boala? Daca da, cum si unde as putea sa ma adresez? Cu multumiri o mama necajita.
2 comentarii
Ramane de vazut din ce localitate sunteti...Eu v-as recomanda pe doamna prof.dr.Iuliana Dobrescu, de la Spitalul Alexandru Obregia din Bucuresti, deci e vorba de sectia de neuropsihiatrie infantila a spitalului.Ar trebui sa beneficiati si Dumneavoastra de o oarecare terapie psihologica, pentru a va putea descurca mai bine cu fiul Dumneavostra si a-i fi de folos, pentru ca nu stiu in ce masura se poate vorbi de vindecare, dar cu siguranta de o ameliorare semnificativa poate fi vorba.De ce ati evitat pana acum neuropsihiatrul infantil?Tratamentele alopate si homeopate nu se pot substitui tratamentului medicamentos si psihoterapiei de care ati fi putut beneficia si care ar fi putut sa redea zambetul si fericirea copilului.Nu ezitati sa mergeti, e dreptul copilului la o viata normala...
Informarea la momentul oportun este aspectul esential...
14 ani... deja eficienta oricarui tratament este limitata, perioada 0-7 ani (chiar 0-5 ani) este esentiala.
Va recomand topicurile din profilul meu, in special cel cu dieta.
http://forum.romedic.ro/prod/Dieta_fara_cazeina_si_gluten_in_schizofrenie_si_autism_041236.html/2
14 ani... deja eficienta oricarui tratament este limitata, perioada 0-7 ani (chiar 0-5 ani) este esentiala.
Va recomand topicurile din profilul meu, in special cel cu dieta.
http://forum.romedic.ro/prod/Dieta_fara_cazeina_si_gluten_in_schizofrenie_si_autism_041236.html/2
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4tonotil-n si risatarun
- 0Aspecte ale consilierii familiei copilului cu autism
- 0Autism... se face tratament in Bulgaria?
- 0Primele semne ale autismului
- 1Kinetoterapie autism
- 3Fetiță de 4 ani cu trei diagnostice:hiperactivitate autism si hiperkinetic
- 6Copilul meu are autism?
- 6Semne autism?
- 1Semne de autism?
- 0Semne autism?
- 3Are baietelul meu autism?
- 1Baietel 1an si 4luni. sunt sau nu semne de autism?
- 5Copil de trei ani suspect de autism
- 0Uleiul de peste ajuta copiii cu autism ?
- 1Autismul si legatura cu accidentul nuclear de la Cernobyl
- 6Raspuns urgent, va rog! Copil de 4 luni suspect de autism
- 8Autism sau schizo?
- 4Baietel 16 luni - simptome din spectrul autist (TSA)?
Mai multe informații despre: Autismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: