elemente de autism?

am un nepotel are aproape 6 ani, problema e ca nu comunica cu ceilalti copii, nu se joaca cu jucarii, nu vrea sa tina pix in mana, are ecolalie, a fost diagnosticat cu elemente de autism, adhd si tratat cu rispolept, viregyt nu s-a simtit bine apoi parintii au fost la alt medic care a considerat ca nu este autist ci are depresie, anxietate, probleme afective acum este tratat cu fevarin, omega3, am inteles ca fevarin nu se administr sub 18 ani, problema e ca nu se vede nici o ameliorare a starii lui.va rog daca se poate sa imi dati un sfat in privinta tratamentului, poate ceva naturist, va multumesc
3 comentarii

Buna ziua ! si fetita mea de 4 ani are ceva probleme ca nu vb.si e cam agitata si nervoasa.Am fost la dr neuropshiatru infantil si a spus ca nu are autism ca o sa vb, o sa isi de-a drumu.La inceput ia dat Encefabol, si terapie, logopedie, ergoterapie si sedinte la psiholog.acum nu ne-a intrerupt sedintele si ia dat doar Timonil si Tomotil.Nu prea maninca si e cam slabuta, dar e vesela si ii palce sa se joace cu copii.dar nu ia pus inca un diagnostic dupa tratm facem de 8 luni, nu pre vad rezultate.as vrea sa merg la clinica la Iasi sau Suceava ptr sintem in Moldova.Daca poate cineva sa imi recomande o clinica buna !va multumesc mult !multa sanatate !

@ crash
Al doilea tratament ce i-a fost prescris este mai usor decat primul. Contine un antidepresiv Fevarin care isi face efectul si la o luna dupa instituirea tratamentului.
Al doilea tratament ce i-a fost prescris este mai usor decat primul. Contine un antidepresiv Fevarin care isi face efectul si la o luna dupa instituirea tratamentului.

Bună, în ambele situaţii copii trebuie antrenaţi pentru o viaţă normală. Intervenţia trebuie centrată foarte mult asupra părinţilor, fiindcă astfel se obţine un mediu controlat, stimulativ.
Vă recomand o intervenţie de parenting, se poate realiza chiar şi online, nu ştiu dacă vi s-a mai spus, dar de cele mai multe ori mediul familial contribuie foarte mult în controlul acestor simptome.
Numai bine
Vă recomand o intervenţie de parenting, se poate realiza chiar şi online, nu ştiu dacă vi s-a mai spus, dar de cele mai multe ori mediul familial contribuie foarte mult în controlul acestor simptome.
Numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4autism kanner-vreau niste tratamente
- 54Dieta fara cazeina si gluten in schizofrenie si autism
- 0Aspecte ale consilierii familiei copilului cu autism
- 0Autism... se face tratament in Bulgaria?
- 0Primele semne ale autismului
- 3Stratera, efecte adverse
- 3Fetiță de 4 ani cu trei diagnostice:hiperactivitate autism si hiperkinetic
- 3Posibila tulburare de personalitate sau tulburare de spectru autist
- 1Copil 3 ani cu tulburari de spectru autist?
- 0Ulei de canabis in tratarea autismului
- 0Uleiul de peste ajuta copiii cu autism ?
- 3Semne autism?
- 5Autism sau copil normal la varsta lui
- 1Autismul si legatura cu accidentul nuclear de la Cernobyl
- 3Sunt semne din spectrul autist?
- 1Autism sau nu?
- 0Metoda BM Bci - copil autism
- 1Copii cu autism in Spania
- 2Autism?
- 2Autism.. As dori să știu dacă băiețelul meu are autism
Mai multe informații despre: Autismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: