ataxia friedrich
Buna
Tatal meu sufera de aceasta boala.Vreau sa stiu daca este genetica?am un baiat de 5 luni si as vrea sa stiu daca poate mosteni boala?tata are grupa o1 rh negativ eu am o1 rh pozitiv iar fiul meu are a2 rh negativ.tin sa spun ca sotul meu are a2 pozitiv.va rog un raspuns ptr ca nu gasesc pe net niciunde iar medicii consultati nu prea m au lamurit.va multumesc
Tatal meu sufera de aceasta boala.Vreau sa stiu daca este genetica?am un baiat de 5 luni si as vrea sa stiu daca poate mosteni boala?tata are grupa o1 rh negativ eu am o1 rh pozitiv iar fiul meu are a2 rh negativ.tin sa spun ca sotul meu are a2 pozitiv.va rog un raspuns ptr ca nu gasesc pe net niciunde iar medicii consultati nu prea m au lamurit.va multumesc
2 comentarii
Boala aceasta este ca orice boala vindecabila, dar nu de medicina, ci cu ajutorul homeopatiei la un medic foarte bun dar acest lucru depinde tot atat de mult si de bolnav.
Nu poti vindeca un om la suflet care si-l distruge insusi zilnic.
Se presupune ca riscul de mostenire este de 25% atunci cand 2 membri de familie o au.
Dar este o PURA presupunere caci nu se stie cauza ei si evolutia oricarei boli, chiar genetic mostenite depinde de sufletul omului si greseilile (pacatele) pe care parinti si copii le fac, de modul cum este conceput copilul, de pacatele savarsite in timpul sarcinii, in timpul alaptarii, de modul de vaiat si de trai al copiilor si nu atat de mult de genetica. Este un proces extrem de dinamic pe care nici toata stinnta la un loc nu l-ar puea calcula cu adevarat.
Gena este amprenta greselilor facute si nicidecum cauza bolilor si gena se schimba atunci cand apare vindecare la fel de repede ca si cand apare distrugere.
Nu poti vindeca un om la suflet care si-l distruge insusi zilnic.
Se presupune ca riscul de mostenire este de 25% atunci cand 2 membri de familie o au.
Dar este o PURA presupunere caci nu se stie cauza ei si evolutia oricarei boli, chiar genetic mostenite depinde de sufletul omului si greseilile (pacatele) pe care parinti si copii le fac, de modul cum este conceput copilul, de pacatele savarsite in timpul sarcinii, in timpul alaptarii, de modul de vaiat si de trai al copiilor si nu atat de mult de genetica. Este un proces extrem de dinamic pe care nici toata stinnta la un loc nu l-ar puea calcula cu adevarat.
Gena este amprenta greselilor facute si nicidecum cauza bolilor si gena se schimba atunci cand apare vindecare la fel de repede ca si cand apare distrugere.
Ataxia Friedreich, prototipul ataxiei spinale este o boala genetica, cu transmitere ereditara autosomal recesiva.Problemele incep intre 5-15 ani cu ataxia si disartrie.Trebuie sa mergeti la un cabinet de consiliere genetica unde va calculeaza procentual probabilitatea ca bebelusul sa faca boala, caci nu-i sigur ca se va imbolnavi, transmiterea intre generatii nu este de 100%.Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete