astm bronsic necontrolat
Buna ziua!
Am nevoie de un sfat deoarece nu mai stiu ce sa fac.
De mai bine de 13 ani sufar de astm bronsic infecto alergic. De atunci iau zilnic medicamente. Pe langa tratamentul medicamentos am urmat si tratamente naturiste. Am fost la numerosi doctori. Majoritatea mi-au spus ca "boala nu se poate vindeca, dar se poate controla si se poate duce o viata normala"; au avut dreptate. Multi ani m-am simtit bine daca am urmat tratamentul, am folosit seretide 50-500. Pana in aprilie cand organismul meu nu a mai reactionat la acest medicamennt si nici la ventolin. Am inceput sa ma simt tot mai rau, sa obosesc, sa am crize de astm, tuse, transpiratie.Mi-am facut analizele dar nu au iesit deloc bine. Pneumologul meu mi-a modificat tratementul, cu flexotide, apoi cu spiriva si simbicort; dar nici un rezultat. In octombrie am urmat un tratament cu prednison, dar starae mea nu s-a imbunatatit. Pe zi ce trece ma simt tot mai rau. Mi-e frica.e posibil sa am si altceva, deoarece folosesc de atatia ani spray-uri;. sa-mi afecteze plamanii?
Multumesc!
Am nevoie de un sfat deoarece nu mai stiu ce sa fac.
De mai bine de 13 ani sufar de astm bronsic infecto alergic. De atunci iau zilnic medicamente. Pe langa tratamentul medicamentos am urmat si tratamente naturiste. Am fost la numerosi doctori. Majoritatea mi-au spus ca "boala nu se poate vindeca, dar se poate controla si se poate duce o viata normala"; au avut dreptate. Multi ani m-am simtit bine daca am urmat tratamentul, am folosit seretide 50-500. Pana in aprilie cand organismul meu nu a mai reactionat la acest medicamennt si nici la ventolin. Am inceput sa ma simt tot mai rau, sa obosesc, sa am crize de astm, tuse, transpiratie.Mi-am facut analizele dar nu au iesit deloc bine. Pneumologul meu mi-a modificat tratementul, cu flexotide, apoi cu spiriva si simbicort; dar nici un rezultat. In octombrie am urmat un tratament cu prednison, dar starae mea nu s-a imbunatatit. Pe zi ce trece ma simt tot mai rau. Mi-e frica.e posibil sa am si altceva, deoarece folosesc de atatia ani spray-uri;. sa-mi afecteze plamanii?
Multumesc!
1 comentarii
NU AM SI EU DOI COPII CU ASM SI FOLOSESC SPREI SI SINGULER AM LUAT TOT FELU DE TRATAMENR SI FAC CRIZE MEREU CND INTRA IN CONTACT CU CEVA CE FACE ALERGIE ASMU E O BOALA GREA ASTA E VIATA SANATATE MULTA
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5investigatii pentru astm bronsic
- 6Astm Bronsic (non-alergic) de aprox 10 ani
- 6renuntarea la cortizon - efectele tratamentului homeopat
- 7astm bronsic mixt si alergii multiple la copii
- 6fibroza pulmonara, astm bronsic - infromatii
- 7Astm bronsic dupa raceli repetate
- 14Bronsita astmatiforma vs. astm bronsic...diferente
- 8gonartroza + astm bronsic, tensiune oscilanta
- 1Astm bronsic
- 0astm bronsic - recomandari
- 4Symbicort in sarcina
- 1Concor si Singulair
- 8Rog crize sufocare astm bronsic
- 1Astm bronsic
- 1Tuse ca simptom in cazul astmului bronsic
- 2Pensie astm bronsic
- 0Astm bronșic + alergie respiratorie și efectele vaccinului Pfizer anti Covid-19
- 2Durere la frunte dupa inceperea tratamentului de hipertensiune cu Noliprel Arg Forte 5mg
Mai multe informații despre: Astmul bronsic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: