as vrea sa stiu mai mult depre papulele perlate ale penisului
as vrea sa stiu tot ce se poate despre papulele perlate ale penisului...
6 comentarii
Papulele perlate sunt leziuni ale pielii, caracterizate printr-o mica ridicatura rosie sau neagra, dura. Apar in unele boli de piele si in sifilis.
adica , apar in unele boli de piele si in sifilis?
Papulele perlate au culoarea ALBA ( de aia se numesc "perlate"). Nu li se cunoaste cauza, nu prezinta niciun pericol si NU APAR IN SIFILIS !!! Nu necesita tratament !
si eu am :-?? nu ma deranjeaza cu nimic..chiar au inceput sami placa :P fac haz de necaz...as vrea si eu sami treaca..da na..asta e :-??
salut.miau aparut acum vreo luna si ceva in urma unor excese sexuale, niste mici (dar mici )bubite sub gulerul glandului.au aceeasi culoare ca a pielii din jur insa sint mai aspre la pipait si imi produc mincarimi daca nu ma spal de 3, 4 ori pe zi, iar pe parcursul unei zile lasa ceva ca o crema alba, grasa.si nu sau intins, au ramas exact sub gulerul glandului, iar pielea care acope glandul e usor iritata.problema e ca lucrez pe mare si acum sint plecat si va mai dura pina ma intorc, insa as vrea sa scap de discomfort.imi puteti recomanda cum si daca as putea sa scap de ele folosind vorba marinareasca:"mijloacele bordului"?avem o farmacie la bord in care am vazut:BANEOCIN pulbere cutanata, DERMOTIS unguent.daca imi puteti recomanda ceva de la farmacie nu este problema ca venim la mal zilnic si pot merge sa cumpar.va multimesc
Faceti numai niste spalaturi cu bicarbonat de sodiu alimentar, o ligurita de bicarbonat la o cana cu apa, de 2 ori pa zi, dimineata si seara, timp de o saptamana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6papulele provoca ejacularea precoce?
- 8Pot avea si femeile "papule perlate"?
- 17papulele perlate ale penisului (sensibilitate)
- 2Papule perlate
- 2Papule peniene pe cap
- 3Acestea sunt papule perliene?
- 3Cosuri pe penis
- 0Problema Penis
- 0Bubite albe pe penis.
- 0Bubite in jurul preputului.
- 4Papule perlate peniene pe penis
- 0Papule perlate peniene
- 7Papule/hpv
- 1Așa zisa vegetatie
- 2Problema penis