Acestea sunt papule perliene?
Buna ziua, am 16 si, de cand ma stiu, am niste bubite albe pe pielea din jurul penisului, dar azi de dimineata m-am uitat mai atent si m-am speriat, crezand ca poate fi ceva grav. Din cate am inteles pot fi papule perliene, dar daca se poate as vrea sa aud si parerea dumneavoastra. Multumesc anticipat !
3 comentarii
Medicul Dermatolog va poate spune.
Posibil daca nu ati avut nici un fel de contact sexual nici petting pina la varsta asta.
Posibil daca nu ati avut nici un fel de contact sexual nici petting pina la varsta asta.
am inteles...nu, nu am intretinut relatii sexuale pana acum; intrebarea mea este: exista vreun tratament natural pentru ameliorarea acestor bubite ?
Un procent relativ crescut dintre barbati prezinta la nivelul coroanei glandului mici umflaturi-noduli benigni cu dimensiuni cuprinse intre 1-3 mm. Denumirea acestora este de papule perlate. Sunt inofensive, nu prezinta risc de contagiozitate, nu sunt simptomatice. Pentru a elimina orice gand negativ legat de prezenta acestor noduli va puteti adresa medicului din specialitatea urologie sau dermatologie pentru consult de specialitate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6papulele provoca ejacularea precoce?
- 8Pot avea si femeile "papule perlate"?
- 6as vrea sa stiu mai mult depre papulele perlate ale penisului
- 17papulele perlate ale penisului (sensibilitate)
- 2Papule perlate
- 2Papule peniene pe cap
- 3Cosuri pe penis
- 0Problema Penis
- 0Bubite albe pe penis.
- 0Bubite in jurul preputului.
- 4Papule perlate peniene pe penis
- 0Papule perlate peniene
- 7Papule/hpv
- 1Așa zisa vegetatie
- 2Problema penis
- 0Papule perlate la 39 de ani