as vrea sa slabesc
buna am 20 de ani si 66 de kilograme cum as pute sa slabes avem mai multe kg dar am tinut un regim mai mult prin infometare si am slabit 4 kg sa mai continui e bn?astept cateva ideii multumes mult
2 comentarii
Buna!
In primul rand nu trebuie sa te astepti la rezultate imediate in urma unei cure de slabire.
Trebuie sa mananci de 3 ori pe zi cu o gustare de fructe intre mesele principale. Dimineata un fruct, iaurt si ceai, la pranz supa ori ciorba de pui, curcan ( carne slaba), iar seara friptura de ce vrei tu cu salata. Intre mese consuma fructe gen mere, piersici, portocale, mandarine, grepfruit. Ceaiul ori cafeaua sa le bei neindulcite. Sport de 3, 4 ori pe saptamana cate 60 de minute, de preferabil dupa micul dejun daca e posibil. Dimineata se ard grasimile cel mai bine. Painea este exclusa din meniu, in cel mai bun caz mananci o felie de fibropan dimineata la micul dejun, si atat.
Daca vei tine acest regim vei slabi in doua luni cel putin 10 kg.
Dulciurile sunt strict interzise.
ps: poti manca si cateva nuci zilnic ( 5 de exemplu)
In primul rand nu trebuie sa te astepti la rezultate imediate in urma unei cure de slabire.
Trebuie sa mananci de 3 ori pe zi cu o gustare de fructe intre mesele principale. Dimineata un fruct, iaurt si ceai, la pranz supa ori ciorba de pui, curcan ( carne slaba), iar seara friptura de ce vrei tu cu salata. Intre mese consuma fructe gen mere, piersici, portocale, mandarine, grepfruit. Ceaiul ori cafeaua sa le bei neindulcite. Sport de 3, 4 ori pe saptamana cate 60 de minute, de preferabil dupa micul dejun daca e posibil. Dimineata se ard grasimile cel mai bine. Painea este exclusa din meniu, in cel mai bun caz mananci o felie de fibropan dimineata la micul dejun, si atat.
Daca vei tine acest regim vei slabi in doua luni cel putin 10 kg.
Dulciurile sunt strict interzise.
ps: poti manca si cateva nuci zilnic ( 5 de exemplu)
Regimul prin infometare nu este o solutie, in momentul cand incepi iar sa mananci normal te vei ingrasa la loc. Trebuie sa slabesti incet si sigur..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti
- 2SOS vreau sa slabesc