as vrea sa nu ma ingras

18-02-2007
delya2007
Nu este medic/terapeut
delya2007
Va multumesc foarte mult pt raspunsuri, o sa tin cont de ele.Cred k o sa mi fie un pic cam greu la inceput dar treptat sigur o sa reusesc.Eu mai fac si cate o ora de sport pe zi k dar nu k sa slabesc, inainte faceam sport k sa slabesc dar nu mai gandesc acum asha ci fac sport sa ma intretin si sa ma simt bine k sportul imi da energie.Imi este foarte frica sa ma ingras dar cred k o sa mai introduc alimente in meniul meu zilnic.Am avut destul de multe kg 64 la 1.68 si acum am 55 la 1.68i acum imi place cum arat si de asta imi e destul de greu sa introduc paine si cartofi copti, oua am mai mancat de dimineatza si nu imi fac griji k stiu k nu ingrasa dar vreau sa am o alimentatie cat mai sanatoasa si fara dulciuri si fast food-uri.Va multumesc din nou!:)
1 comentarii
0
18-02-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
Avand in vedere ca ai 15 ani si ca pana la 18 ani mai poti sa cresti in inaltime, nu cred ca exista pericolul sa te ingrasi, mai ales ca faci sport. Ideea era sa introduci painea in locul merelor, deci in ceea ce priveste numarul de calorii nu ai de ce sa iti faci griji! DAR, la acelasi numar de calorii, ai aport variat de vitamine si minerale, de care lumea uita in cura de slabire, pentru ca ele au 0 calorii., dar sunt vitale unei bune functionari. Esti multumita de corpul tau, dar poate tenul are probleme, parul este uscat si fara stralucire, ungiile se rup repede, te simti mai obosita...ei, aici intervin vitaminele si mineralele!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.