as dori parerea unui medic, daca se poate!

02-01-2008
andreea2008
Nu este medic/terapeut
andreea2008
Astept un raspuns din partea unui medic, la intrebarea mea...Va rog frumos!!
7 comentarii
0
06-01-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este extrem de improbabil să fie vorba de o sarcină. Acea "scurgere rozalie" a fost sângerarea de privaţie care urmează Postinorului. Este frecvent ca după Postinor ciclul să se deregleze, din fericire acest lucru se normalizează de cele mai multe ori fără tratament.
0
07-01-2008, ora 00:00
andreea2008
Nu este medic/terapeut
andreea2008
totusi am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv.dvs ce spuneti despre asta????? credeti ca are vreo influenta scurgerea asupra rezultatului de la test?
maine am o consultatie la ginecolog ca sa vad care e situatia.
daca se adevereste ca sunt insarcinata... voi fi nevoita sa fac o intrerupere. nu stiu ce inseamna lucrul asta? ce implica? nu stiu nimic despre chiuretaje.ce riscuri sunt?
sunt f speriata.
0
07-01-2008, ora 00:00
alinna
Nu este medic/terapeut
alinna
dak testul e pozitiv.cred ca esti.si din pacate o intrerupere de sarcina aduce numai necazuri dupa ea.mai mult psihice decat fizice.imi pare rau, atat mai pot sa-ti spun:mai gandeste-te
0
09-01-2008, ora 00:00
andreea2008
Nu este medic/terapeut
andreea2008
rezultatul consultatiei a fost pozitiv... am ramas insarcinata cu postinor2
f trist.
0
alinna
Nu este medic/terapeut
alinna
dak ai fi luat corect postinorul poate nu ai fii ramas.a 2-a pastila ai luat-o la 17 ore dupa prima, iar ea se ia la fix 12 ore.Imi pare rau pt tine, pacat ca nu ai urmat instructiunile.Era scris asta in prospect
0
andreea2008
Nu este medic/terapeut
andreea2008
daca citesti mai bine intructiunile in paranteza scrie a nu se depasi 16 ore. eu am scris ca a doua pastila am luat-o la 17 ore... ca sa am o marja de sigurantza si sa primesc niste sfaturi pe urma unei probleme mai grave... dar teoretic o luasem dupa 16 ore fix
0
10-01-2008, ora 00:00
alinna
Nu este medic/terapeut
alinna
eu stiu ce scrie in prospectul postinorului.A doua pastila se ia la fix 12 ore.Aici e greseala..Mai stiu pe cineva care a luat-o la 13 ore si a ramas.Postinorul are o marja de eroare de 2%.Dak l-ai fi luat corect, poate nu te regaseai printre acele persoane ce fac parte din categoria aia de 2%..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul