As avea o intrebare

12-08-2008
Listener
Nu este medic/terapeut
Listener
Nu stiu daca tine de chirurgie asta dar m-am gandit daca s-ar putea pacali o asa zisa virginitate la barbat (sa se scape de preputul"ata") cu ajutorul mainii...ma gadesc asa daca la frecare in timpul sexului se poate pierde unde inteleg sa urina si tot felul de lichide trateaza "rana" dupa ce se rupe dar daca un baiat o rupe cu mana si apoi da cu ceva spirt sau un calmant.
Tehnic si teoretic s-ar putea?
2 comentarii
0
18-08-2008, ora 00:00
Yuri
Identitate neconfirmată
Yuri
Tehnic si teoretic s-ar pute, dar nu as recomanda din mai multe motive.Ar insemna sa va autoagresionati; un procedeu dureros nu neaparat soldat cu succes, cu posibilitatea de a dezvolta anumite complicatii [poate mai ajungi pe la spital si te mai faci de ras] si riscul de a avea si o trauma psihica.Mai pe scurt de ce nu te adresezi unui centru specializat. -
0
21-08-2008, ora 00:00
Listener
Nu este medic/terapeut
Listener
Bine beau 1 sticla mare de bere si am tupeu fara sa raman cu traume :)) dar totusi cum ai zis tu spital complicatii...uite stiu ca acel preput nu e virginitate (am vazut si in filme oameni care fac probabil zilnic sex) si mai ales acrobatii in domeniu...dar totusi raman cu acel preput vad ca este o simpla atza (pielea este prelungita pana la inferiorul coroanei...in general zic ca daca s-ar rupe ar iesi o buba pot pune spirt sau un medicament pe ea si gata nu stie nimeni...mai astept raspunsuri ms frumos :D
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul