As avea o intrebare
Nu stiu daca tine de chirurgie asta dar m-am gandit daca s-ar putea pacali o asa zisa virginitate la barbat (sa se scape de preputul"ata") cu ajutorul mainii...ma gadesc asa daca la frecare in timpul sexului se poate pierde unde inteleg sa urina si tot felul de lichide trateaza "rana" dupa ce se rupe dar daca un baiat o rupe cu mana si apoi da cu ceva spirt sau un calmant.
Tehnic si teoretic s-ar putea?
Tehnic si teoretic s-ar putea?
2 comentarii
Tehnic si teoretic s-ar pute, dar nu as recomanda din mai multe motive.Ar insemna sa va autoagresionati; un procedeu dureros nu neaparat soldat cu succes, cu posibilitatea de a dezvolta anumite complicatii [poate mai ajungi pe la spital si te mai faci de ras] si riscul de a avea si o trauma psihica.Mai pe scurt de ce nu te adresezi unui centru specializat. -
Bine beau 1 sticla mare de bere si am tupeu fara sa raman cu traume :)) dar totusi cum ai zis tu spital complicatii...uite stiu ca acel preput nu e virginitate (am vazut si in filme oameni care fac probabil zilnic sex) si mai ales acrobatii in domeniu...dar totusi raman cu acel preput vad ca este o simpla atza (pielea este prelungita pana la inferiorul coroanei...in general zic ca daca s-ar rupe ar iesi o buba pot pune spirt sau un medicament pe ea si gata nu stie nimeni...mai astept raspunsuri ms frumos :D
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Nu se gaseste medic in Romania pentrubo rezectie hepatica ?
- 2Inflamatie anala
- 3Leziunea Plexului Mezenteric
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
- 6Incizie fără sutura!
- 1Hemangiom vertebral la 18 ani !!! Ce pot face ?
- 1După operație de fiere!
- 2Hernie inghinala pelvin
- 17Durere Abdominala Nespecificată
- 3Fistula perianala - operatie