fisura incheietura... in urma unei cazaturi cu bicicleta
Ieri 21.august 2011 am cazut in timp ce mergeam cu bicicleta unui prieten.In urma cazaturii am aterizat pe mana dreapta si simteam o durere intensa la nivelul incheieturii.Am mers la urgente unde mi-au facut o radiografie si au spus ca s-ar putea sa fie o fisura urmand ca maine 22 august sa merg la ortoped.Azi de dimineata cand m-am trezit ma durea mana si nu o pot misca(din incheietura)in rest totul e ok.Nu stiu ce ar putea fi.In urmatoarele ore o sa postez si radiografia pentru a clarifica situatia.Daca cineva imi poate spune gravitatea loviturii si daca trebuie o interventie chirurgicala as fi recunoscator.Maine am sa merg si la doctorul ortoped sa aflu si parerea lui.Tin sa mentionez ca nu mi s-a pus nicio atela doar un pansament pentru ca eram julit...Cu stima si respect Mihai Tanasuca.
4 comentarii
in prima faza sa vedem radiografiile. fara examen fizic este greu de spus ceva, incheietura mainii este o articulatie complexa, cu leziuni de la cele mai simple pana la cele mai complicate care pot distruge viata unui om
Am revenit cu radiografia.Sper sa nu fie ceva foarte grav...
Link: http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2011/233/d/a/right_hand_by_frozzencl-d47c3n5.jpg
Link: http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2011/233/d/a/right_hand_by_frozzencl-d47c3n5.jpg
Buna ziua! Acum 5 saptamani am suferit o cazatura, la urgenta mi s-a spus ca este vorba de o fisura cu deplasare a incheieturii.Am dat ghipsul jos acum o saptamana dar este tot umflata si nu permite mobilitatea mainii atat umflatura cat si durerea.As fi vrut sa va intreb ce e de facut ? Am incercat orice..comprese, mi-am cumprata fasa elastica..am facut comprese cu frunza de varza dar durerea si umflatura sunt tot acolo. As vrea sa ma ajutati cu un sfat util.Multumesc aniticipat.
In primul rand mobilitatea va reveni dar nu imediat.Eu am fost la doctor si s-a dovedit ca aveam o entorsa de pumn si am scapat usor cu o saptamana cu atela gipsata, dar chiar si asa mobilitatea nu mi-a revenit in totalitate.Daca durerile persista si mobilitatea nu revine deloc atunci mergi la ortoped si pana atunci nu o forta deloc.
P.S:Tu ai stat 5 saptamani cu gipsul pus de la urgenta sau ai mers la ortoped?Daca da atunci consulta urgent un medic ortoped pentru a nu fi prea tarziu.
P.S:Tu ai stat 5 saptamani cu gipsul pus de la urgenta sau ai mers la ortoped?Daca da atunci consulta urgent un medic ortoped pentru a nu fi prea tarziu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri musculare si articulare cronice fara motiv
- 14dureri intense ale articulatiilor
- 5inainte eram o persoana foarte activa, iar acum nu mai am pofta de nimic as sta in pat cand vin de l
- 5Psoriazis si dureri articulare!
- 8Violonista cu probleme la mana stanga.
- 4picior plat sau articulatia genunchiului cu probleme?
- 4Articulatia coxofemurala
- 4dureri intepatoare la incheietura mainilor
- 7Poliartrita reumatoida
- 24articulatia genunchiului
- 5Probleme cu incheieturile.. semn de reumatism?
- 14as vrea sa ma jutati daca se poate cu un diagnostic, cu un tratament pentru aceste analize.
- 13Trauma deget mare picior!
- 4Dureri de articulatii si oase
- 3dureri de articulatii
- 4m-am lovit in zona genitala.. in timp de invatam sa merg cu bicicleta
- 6Dureri articulatii umeri
- 3Boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor
- 4durere coate si antebrate simetrice
Mai multe informații despre: Articulatiile Ciclismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: