Înlocuitor NO-SPA (alergie) - pentru RMN
![Denisa G.](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua :)
Medicul ginecolog mi-a recomandat efectuarea unui RMN Pelvian cu substanță, iar cei de la laborator m-au informat că trebuie să iau 2 pastile NO-SPA înainte, pentru a evita contractarea mușchilor sau diverse dureri.
Eu am făcut fie alergie, fie intoleranță la NO-SPA (în ultimele 3 dăți când am luat, durerea mi s-a lăsat pe picioare și spate, iar piciorul drept a fost amorțit și ușor umflat timp de 1-2 zile), așa că am renunțat să mai folosesc. Povestindu-le despre acest mic impediment, mi-au spus că este necesar un consult alergologic pentru a putea efectua RMN-ul.
Din nefericire, nu am găsit niciun loc disponibil pentru un consult alergologic până astăzi la ora 20:00, a.î. să pot ajunge mâine la RMN cu un înlocuitor pentru NO-SPA recomandat de medic.
Așadar, recurg la dvs. ca la o ultimă speranță. Ce înlocuitor aș putea folosi a.î. să pot realiza controlul fără probleme (fie din experiența dvs., fie pe baza cunoștințelor)?
Mulțumesc frumos!
O zi cât mai plăcută!
Denisa G.
Medicul ginecolog mi-a recomandat efectuarea unui RMN Pelvian cu substanță, iar cei de la laborator m-au informat că trebuie să iau 2 pastile NO-SPA înainte, pentru a evita contractarea mușchilor sau diverse dureri.
Eu am făcut fie alergie, fie intoleranță la NO-SPA (în ultimele 3 dăți când am luat, durerea mi s-a lăsat pe picioare și spate, iar piciorul drept a fost amorțit și ușor umflat timp de 1-2 zile), așa că am renunțat să mai folosesc. Povestindu-le despre acest mic impediment, mi-au spus că este necesar un consult alergologic pentru a putea efectua RMN-ul.
Din nefericire, nu am găsit niciun loc disponibil pentru un consult alergologic până astăzi la ora 20:00, a.î. să pot ajunge mâine la RMN cu un înlocuitor pentru NO-SPA recomandat de medic.
Așadar, recurg la dvs. ca la o ultimă speranță. Ce înlocuitor aș putea folosi a.î. să pot realiza controlul fără probleme (fie din experiența dvs., fie pe baza cunoștințelor)?
Mulțumesc frumos!
O zi cât mai plăcută!
Denisa G.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Copilul meu este alergic la medicamente
- 2Alergie la pesticid sau la medicamente?
- 6Alergie anestezic la stomatolog
- 4aspirina si algocalmin
- 39alergie medicamentoasa...soc anafilactic
- 9Mi rau de la medicamente
- 3Alergie medicamentoasa copil 6 ani
- 3pet maronii pe coate, brate si genunchi
- 6Exista alergie sau intoleranta la vitamina C?
- 7fetita mea are 5 ani si are un microb la gat cam mare
- 2Alergie la ZINNAT ?...
- 1Alergie medicamentoasa sau alimentara
- 2Alergie la medicament
- 3Alegie la Fromilid cu eliberare prelungita?
- 0Test de transformare limfoblastica (LTT)
- 2Interpretare analize alergologie
- 4Arsuri, iritații, alergie - de ce mi-a prescris antibiotic?
- 18Alergie la medicamente
Mai multe informații despre: Alergia la medicamente
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: