aparate auditive
Ma numesc Loredana Chiriac si sunt studenta la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor Iasi. Fiindca in ultimul an de facultate mi-am ales ca subiect pentru lucrarea de licenta Sistemul Social in Romania, in deosebi persoanele cu handicap care au nevoie de aparate auditive.
V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa imi oferiti raspunsuri la o serie de intrebari legate de sistemul social in Romania.
Intrebarile se refera la persoane care au handicap privind auzul:
- cate persoane cu lipsa totala sau partiala de auz se inregistreaza in Romania?
- care sunt etapele pe care aceasta persoana e nevoita sa le urmeze in scopul de a beneficia de aparat auditiv?
- in cazul in care doctorul ii recomanda un anumit aparat, i se ofera persoanei in cauza ajutor social, subventie din partea Casei de Asigurari de Sanatate sau din partea altei organizatii?
- ce criterii trebuie sa indeplineasca respectiva persoana pt a i se oferi aceasta subventie si cat la suta i se va plati de catre CAS pentru a-si cumpara aparatul auditiv necesar?
- care este costul, in medie, a unui astfel de aparat?
Alte informatii privind acest subiect sunt bine venite.
V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa imi oferiti raspunsuri la o serie de intrebari legate de sistemul social in Romania.
Intrebarile se refera la persoane care au handicap privind auzul:
- cate persoane cu lipsa totala sau partiala de auz se inregistreaza in Romania?
- care sunt etapele pe care aceasta persoana e nevoita sa le urmeze in scopul de a beneficia de aparat auditiv?
- in cazul in care doctorul ii recomanda un anumit aparat, i se ofera persoanei in cauza ajutor social, subventie din partea Casei de Asigurari de Sanatate sau din partea altei organizatii?
- ce criterii trebuie sa indeplineasca respectiva persoana pt a i se oferi aceasta subventie si cat la suta i se va plati de catre CAS pentru a-si cumpara aparatul auditiv necesar?
- care este costul, in medie, a unui astfel de aparat?
Alte informatii privind acest subiect sunt bine venite.
2 comentarii
cred ca ar trebui sa te adresezi asociatiilor persoanelor cu deficit auditiv. noi nu detinem aceste informatii.
bafta!
bafta!
poti suna la cei care se ocupa de aparate auditive, ei stiu sigur. Pot sa iti dau un numar de telefon, vezi daca e util. sau cauta pe audio-optica.ro
bafta
bafta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18De unde stiu ca nervul auditiv e problema?
- 4auz slabit
- 62proteza de ureche externa
- 7probleme cu aparate auditive
- 2aparat auditiv
- 14ureche
- 10Hipoacuzie bilaterala de perceptie
- 5Aparat auditv
- 1aparat auditiv
- 2proteza auditiva
- 2Aparat auditiv
- 2Amplificatorul auditiv este bun de ceva?
- 1Hipoacuzie severa unilaterala
- 1Discuții despre aparatul auditiv
- 4Problema nerv auditiv
- 0Ajutor ! Aparat auditiv
Mai multe informații despre: aparatul auditiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: