Amplificatorul auditiv este bun de ceva?
Buna dimineata,
Doresc sa ma informez pentru tatal meu, care, la cei 73 de ani, are probleme cu auzul (de cativa ani, poarta aparat auditiv, dar nu face fata nevoilor sale, desi l-a schimbat).
Ceea ce va rog sa ma lamuriti e daca este sau nu sarlatanie "amplificatorul auditiv inteligent", caruia i se tot face reclama prin ziare si despre care se spune ca "distruge piata aparatelor auditive". Este de vreun ajutor in a-l face sa auda mai bine?
As aprecia foarte mult si raspunsul unui medic, va multumesc anticipat, o zi frumoasa.
Doresc sa ma informez pentru tatal meu, care, la cei 73 de ani, are probleme cu auzul (de cativa ani, poarta aparat auditiv, dar nu face fata nevoilor sale, desi l-a schimbat).
Ceea ce va rog sa ma lamuriti e daca este sau nu sarlatanie "amplificatorul auditiv inteligent", caruia i se tot face reclama prin ziare si despre care se spune ca "distruge piata aparatelor auditive". Este de vreun ajutor in a-l face sa auda mai bine?
As aprecia foarte mult si raspunsul unui medic, va multumesc anticipat, o zi frumoasa.
2 comentarii
NU.. nu este de calitate
cel mai corect la o firma de protezare sa probeze 2-3 aparate de diferite putere si reglate corect dupa audiograma
cel mai corect la o firma de protezare sa probeze 2-3 aparate de diferite putere si reglate corect dupa audiograma
Va multumesc frumos, domnule doctor, sa aveti o saptamana minunata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2aparate auditive
- 18De unde stiu ca nervul auditiv e problema?
- 4auz slabit
- 62proteza de ureche externa
- 7probleme cu aparate auditive
- 2aparat auditiv
- 14ureche
- 10Hipoacuzie bilaterala de perceptie
- 5Aparat auditv
- 1aparat auditiv
- 2proteza auditiva
- 2Aparat auditiv
- 1Hipoacuzie severa unilaterala
- 1Discuții despre aparatul auditiv