Anxietate/Tulburare de panica/Tensiune

25-08-2021
MarcelOana
Nu este medic/terapeut
MarcelOana
Buna ziua, am fost diagnosticat recent cu tulburare de panica dupa o perioada de chin in care nu mai stiam ce sa fac si am ajuns la psihiatru. Am primit tratamnrnt cu cipralex si anxiar dar inca nu simt o modificare f mare dupa 9 zile. Decat ca acum pot sa dorm dar depresia inca o am, nu am placere pentru nimic. Problema mea e insa ca nu stiu de ce am tensiune 136 145 / 70 si puls marit cand imi iau tensiunea, dar cand sunt in repaus am un puls normal de 70 maxim. Am fost la cardiolog si mi a spus ca am inima ok, n am nimic. Dar ma deranjeaza tensiunea asta, de ce o am? (21 ani)
6 comentarii
0
25-08-2021, ora 21:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca tensiunea o aveti de cand luati Cipralexul, luati legatura cu medicul psihiatru.
0
25-08-2021, ora 22:45
MarcelOana
Nu este medic/terapeut
MarcelOana
O am dinainte, de cand am mers la medicul de familie inital si m a trimis la cardiolog si psihiatru
0
26-08-2021, ora 12:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tensiunea se ia corect la jumatate de ora dupa orice efort sau masa. Daca o luati corect si este mare, este posibil sa aveti nevoie si de tratament pentru tensiune. 70 nu este puls marit. Este bun.
Efectele complete de la tratament le veti simti la o luna dupa initierea tratamentului. Mai aveti putina rabdare.
Daca nu se stabilizeaza tensiunea, adresati-va medicului de familie pentru tratament.
0
26-08-2021, ora 13:39
MarcelOana
Nu este medic/terapeut
MarcelOana
Inteleg ce spuneti clara_p, ideea e ca am impresia ca mereu incepe sa mi bata inima mai tare cand imi iau tensiunea, si mi creste pulsul, nu stiu daca o fii de la emotii sau dar imi oscileaza de ex la medic de fam parca aveam emotii am avut 150 pe urma mi a mai luat o o data 145, la cardiolog iarasi incepuse sa mi bata inima tare 145. Dar acasa parca sunt mai linistit dar nici asa, am avut 130 si ceva
0
27-08-2021, ora 11:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Asteptati sa treaca o luna de la initierea Cipralexului. Daca dupa o luna pulsul va fi peste 100, adresati-va medicului de familie. Nu e normal.
0
27-08-2021, ora 13:07
MarcelOana
Nu este medic/terapeut
MarcelOana
@clara_p in ce am spus mai sus era vorba de tensiune nu de puls
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici