anticorpi rubeola IgG - explicatii
sunt insarcinata in 2 luni si la analize mi-a iesit anticorpi rubeola IgG de 92.7 Ul/ml pozitiv.vreau sa imi explice cineva cu exactitate ce inseamna asta si cat e de grav.va multumesc anticipat,...inna
5 comentarii
Anticorpii Ig G prezenti( 92, 7 UI/ml) semnifica faptul ca sunteti imunizata la virusul rubeolei, adica ati facut boala deja sau ati fost vaccinata, si nu exista nici un pericol pentru sarcina, anticorpii va protejeaza impotriva unei noi infectii; Ig M antirubeola prezenti ar fi fost o problema;Numai bine
eu am avut rubeola knd eram mik, si acum la scoala se face vaccin antirubeola la fete.Mai trebuie neaparat sa-l fac si eu?
Pentru ang : Ca sa fim siguri ca ai avut rubeola cand ai fost mica, trebuie sa faci o dozare a Ac antirubeola; Daca Ig G antirubeola sunt prezenti, ai facut boala si nu mai trebuie sa faci vaccinul.Numai bine
draga inna,
sunt si eu insarcinata tot in luna a 2 acum. inteleg ca ti-au iesit anticorpii rubeola IgG de 92, 7 pozitiv. si eu am 55, 00 pozitiv. as vrea sa stiu ce ti-a recomandat medicul???? eu abia astazi merg la medic pentru interpretare si sunt ffffffffff speriata. nu am facut niciodata nicio forma de varsat de vant, rubeola sau altele.
multumesc anticipat!
sunt si eu insarcinata tot in luna a 2 acum. inteleg ca ti-au iesit anticorpii rubeola IgG de 92, 7 pozitiv. si eu am 55, 00 pozitiv. as vrea sa stiu ce ti-a recomandat medicul???? eu abia astazi merg la medic pentru interpretare si sunt ffffffffff speriata. nu am facut niciodata nicio forma de varsat de vant, rubeola sau altele.
multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1rubeola la bebelusi
- 5rubeola dupa ror, posibil?
- 4anti rubeola igg foarte mare, inm neg...12 saptamani...help!
- 6rubeola si sarcina
- 2rubeola
- 1intrebare rubeola
- 3Pete pe fata de la rubeola..care raman?
- 1Analiza rubeola
- 0Rubeola pot sa fac baie sau dus?
- 0Pete rubeola
- 1rubeola
- 0Durere testicul stang + rubeola
- 3Limba galbena + rubeola... cred
- 5Interpretare analize citomegalovirus si rubeola
- 1Interpretare test Torch (rubeola) - sarcina oprita in evolutie
- 1Rubeola in sarcina
- 1Virusul Rubeolei
- 0Am avut Rubeola inainte de a ramane insarcinata
Mai multe informații despre: Rubeola