cat trebuie sa stau in casa daca am rubeola?
cat trebuie sa stau in casa daca am rubeola? Mi s-a spus sa stau 2 saptamani, dar mi se pare prea mult, mai ales ca mi-au disparut in mare parte din bubite in 3 zile, plus ca ma simt bine, am doar mici 'probleme' care nu ma deranjeaza. Trebuie sa stau 2 sapt. pentru refacerea organismului meu sau pentru a nu infecta si pe altii? Cate zile trebuie sa stau in casa pentru a nu da si altora rubeola? Pe net am vazut fel si fel de articole, ba 10 zile, ba 21 asa ca nu mai inteleg nimic.
6 comentarii
UNII vor sa stea cat mai mult in casa, pe net, sa doarma etc...
si TU,
ai "ocazia" si vrei sa...pleci ?!?
si TU,
ai "ocazia" si vrei sa...pleci ?!?
ideea e ca nu imi permit sa pierd prea mult timp in casa, si nici nu sunt 'adepta' frecatului de menta (prea mult). Vad ca nimeni nu imi raspunde la intrebare... si eu sunt disperata sa stiu dupa cate zile pot sa ies afara din casa. Doctorita mi-a zis ca daca nu stau 2 sapt. in casa mi se pot umfla articulatiile. E adevarat sau exagereaza...habar n-am.
da, trebuie sa stai izolata, rubeola este o boala contagioasa, doctorita are dreptate si tu sti f. bine., asa ca stai in casa..
da dar cate zile e contagioasa? Asta ma intereseaza.
Bolnavul devine contagios cu o saptamana inainte de eruptie si inca 10-15 zle dupa.
de ce nu daoi un sarch pe google si cu ocazia asta afli si mai multe despre rubeola si sunt sigura ca sc si cat trebuie sa st in casa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1rubeola la bebelusi
- 5rubeola dupa ror, posibil?
- 4anti rubeola igg foarte mare, inm neg...12 saptamani...help!
- 6rubeola si sarcina
- 1intrebare rubeola
- 3Pete pe fata de la rubeola..care raman?
- 0simptome rubeola sau alta boala
- 0Rubeola pot sa fac baie sau dus?
- 0Pete rubeola
- 1rubeola
- 1Rubeola.
- 3rubeola si sarcina (saptamana 26)
- 0Durere testicul stang + rubeola
- 3Limba galbena + rubeola... cred
- 5Interpretare analize citomegalovirus si rubeola
- 0TORCH - pozitiv IGG anticorpi pentru: Rubeola, Citomegalovirus si HSV1
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: