anti-androgen3

14-03-2006
carmen73
Nu este medic/terapeut
carmen73
Sa stiti ca m-am hotarit sa merg la un endocrinolg, dar pt faptul ca sunt intr-un oras mai mic, nu prea am incredere in serviciile de aici si mai mult nu am incredere in rezultatele analizelor ce mi sevor da. Trebuie sa ajung la Iasi unde este cel mai aproape de mine si totodata trebuie sa obtin si o recomandare pt un medic de specialitate de acolo. Apropo' de rezultate - am facut doua dozari hormonale aici la noi in aceeasi zi dar in doua locuri diferite. Ce credeti ? rezultate total diferite.pe cine sa cred?Poate din acest motiv am aminat controlul endocrinologic si incerc sa-mi explic fenomenul, din lipsa de incredere.este o problema delicata care nu cred ca trebuie tratata cu superficialtate. Daca nu va deranjeaza as putea sa va scriu intr-un alt mesaj sau un email rezultatele dozarilor. Multumesc din suflet.
1 comentarii
0
16-03-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Nu este nici un deranj, doar ca eu nu sunt endocrinolog, deci ma tem ca nu va pot da sfaturi foarte avizate.
Decizia dvs de a merge la Iasi mi se pare foarte buna.Acolo se afla d-na Prof.Dr.Voichita Mogos(endocrinolog)si de asemenea d-l Prof.Dr.Eusebie Zbranca(endocrinolog-Spitalul Sf.Spiridon).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.