anorexie

am 64 de ani si de ctiva ani mi-a disparut senzatia de foame;mananc doar ca stiu ca trebuie sa mananc, altfel am o senzatie de slabiciune. de asemenea mi-am pierdut gustul cam 90 la suta.
din cauza unui colon iritabil nu pot manca cruditati si deci nici vitamine pe cale naturala.
consider ca posibilitatea de a adresa intrebari pe internet este binevenita si de aceea multumesc anticipat celor care au bunavointa sa-mi raspunda
cu stima,
d.z.
din cauza unui colon iritabil nu pot manca cruditati si deci nici vitamine pe cale naturala.
consider ca posibilitatea de a adresa intrebari pe internet este binevenita si de aceea multumesc anticipat celor care au bunavointa sa-mi raspunda
cu stima,
d.z.
1 comentarii

Completati-va dieta cu vitamine de la farmacie ca sa va ajutati organismul slabit. Nu stiu daca este cazul dv., dar daca va simtiti lipsita de chef de viata, incercati sa va implicati in niste activitati utile (sa ajutati pe cineva, in orice fel, chiar si cu un sfat - dar doar daca vi se cere in vreun fel ajutorul, nu cu forta, caci atunci nu va fi bine-venit) si de asemeni nu neglijati activitatile care va fac placere. Poate va vor ridica moralul, si odata cu el si pofta de mancare.
Daca insa problema persista, atunci poate ar fi bine sa consultati medicul de familie sau medicul internist/gastroenterolog la care sunteti in evidenta; el cu siguranta a mai avut astfel de cazuri.
Daca insa problema persista, atunci poate ar fi bine sa consultati medicul de familie sau medicul internist/gastroenterolog la care sunteti in evidenta; el cu siguranta a mai avut astfel de cazuri.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: