anexita cronica
Bunaziua! Cu 3 luni in urma am fost diagnosticata cu anexita acuta. Am luat tratament 10 zile cu zanocin si ibuprofen. Acum am fost diagnosticata cu anexita cronica cu aderente. Am numai un ovar si nu stiu ce sa mai fac sa am grija de el. Imi poate recomanda cineva un tratament naturist? Va rog f. mult. Va multumesc!
4 comentarii
Buna ziua am si eu o problema cu o masea sparta am facut abces la ea sunt umflat de o saptamana am luat amoxacilina, ampicilina, nurofen, aulin, agocalmin si nu se desumfla sa facut ca o bila acolo daca apas ma doare am varsta de 16 ani jumate si nu stiu aca imi face bn daca iau augumentin daca il sparg mi se intampla ceva?
Mergi si fa o analiza la secretie de culturi din col, vezi daca ai vreo infectie care produce inflamatia, si mai sunt si niste analize pt Clamydya, Ureaplasma si Mycoplasma tot din secretie, se fac separat...si acestea dau anexita..presupun ca zanocin ti l-a dat dupa ureche, nu in urma unei analize cu antibiograma..ce ai luat tu poate sa fie ineficient pt infectia pe care o ai, iar bacteria sa fie rezistenta...daca nu iese nimic la analize, trebuie sa mergi pe antiinflamatoare, supozitoare sau pastile, pana la remiterea simptomelor..si naturist ar fi baile de abur, ceaiuri..gasesti pe google daca cauti, dar asta daca nu ai nimic patogen..
Mergi la stomatolog, poate iti scoate punga cu puroi si iti trateaza maseaua..nu mai lua atatea antibiotice, ca poti sa dai in altele...
Multumesc pentru raspuns! Am uitat sa adaug ca mi-a facut si analiza lama si mi-a zis ca am vaginita nespecifica. O sa caut ceva tratament naturist. O zi frum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tratament anexita
- 5in timpul actului sexual, nu ma pot controla si.. urinez
- 5Injectii cu polidin
- 3avort menstrual? anexita? cistita? stress?
- 2am nevoie de parerea unui medic!!!
- 5nu reusesc intotdeauna sa ma simt bine in timpul actului sexual
- 9apendicita sau nu?
- 2anexita cronica
- 3durere in timpul actului sexual... mi s-a spus ca este anexita
- 3metroanexita care a reaparut din nou
- 3Dureri in timpul actului sexual (intr-o anumita zona)
- 5diagnostic ecografic: anexita bilaterala
- 3Nu stiu ce sa mai fac si ce medicamente sa mai iau
- 0anexita cronica
- 0vaccinurii pt anexite si vaginite?
- 6Bolnava sau nu?
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 3antibiotic inainte de conceptie
Mai multe informații despre: anexita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: