analize sumar urina+sediment

Va rog sa interpretati urmatoarele rezultate:
Glucoza - normal
proteina - negativ
urobilinogen - normal
bilirubina - negativ
corpi cetonici - negativ
nitriti - negativ
eritrocite - negativ
leucocite - negativ
Ph - 5.50
Densitate - 1.025
epitelii plate - frecvente
leococite - rare
Va multumesc anticipat
Glucoza - normal
proteina - negativ
urobilinogen - normal
bilirubina - negativ
corpi cetonici - negativ
nitriti - negativ
eritrocite - negativ
leucocite - negativ
Ph - 5.50
Densitate - 1.025
epitelii plate - frecvente
leococite - rare
Va multumesc anticipat
7 comentarii

buna, sunt Carmen, va rog sa imi interpretati sumar urina:densitate:1.015, ph-5.0, leucocite-neg, nitriti-neg, bld-10+, proteine-neg, glucoza-neg, urobilinogen-0, 1 norm, epitell-rare, hematii-rare, flora microbiana-nedecelabila, celelalte sunt negative.Acum 8 luni bld a iesit negativ, Rar fac cistite si in tinerete am avut piatra, pe care am eliminat-o.Am 53 ani.La analize sange:vsh-19 (am sinuzita), eos-0.62, colesterol total-285(am luat crestor am avut 150mg/dl, am intrerupt si iar am 285), LDL-207mg/dl, HDL-54.7mg/dl, trigliceride-116.5mg/dl celelalte analize sunt bune, Astept raspunsul, va multumesc!

buna sunt aceeasi Carmen am primit rezultatul si la papanicolau:originea esantionului:exocervicala, endocervicala, menopauza, fara leziuni vizibile, tip frotiu conventional, satisfacator pt evaluare, celule endocervicale prezente, atrofie, cl 2, repetare de rutina, va multumesc.

Buna seara,
Rezultatul la Papanicolaou este bun, la urina prezenta de rare hematii ar putea fi data de posibili calculi renali sau nisip renal. Problemele cu colesterolul total si LDL nu trebuiesc ignorate, puteti incerca o vreme sa tineti regim si eventual sa cautati la magazinele naturiste ceaiuri de scadere a colesterolului (sunt eficiente), iar daca asa nu aveti rezultate, atunci trebuie sa continuati tratamentul medicamentos.
Multa sanatate!
Rezultatul la Papanicolaou este bun, la urina prezenta de rare hematii ar putea fi data de posibili calculi renali sau nisip renal. Problemele cu colesterolul total si LDL nu trebuiesc ignorate, puteti incerca o vreme sa tineti regim si eventual sa cautati la magazinele naturiste ceaiuri de scadere a colesterolului (sunt eficiente), iar daca asa nu aveti rezultate, atunci trebuie sa continuati tratamentul medicamentos.
Multa sanatate!

Buna seara, am facut analizele, doamna doctor mi-a spus ca e totul in regula si acasa m-am uitat si eu peste analize si am vazut ca la proteine apare 25mg/Dl si ar trebui negativ. Mentionez ca in dimineata in care am recoltat urina am mers la toaleta de vreo 5ori in noaptea de dinainte(bausem multa apa seara), nu stiu daca are importanta si inca ceva: merg sala am 190 78kg si am o dieta destul de bogata in proteine+iau suplimente vitamine +minerale.
Astept raspuns, va multumesc
Astept raspuns, va multumesc

ANALIZE:
monocite 0, 41
hematii numeroase
leucocite foarte rare celule epiteliale rare
volum trombocitar 12, 3
Ma simt mereu obosita, dorm mult, nu am pofta de mancare, am pielea foarte sensibila la frig si as dori sa stiu daca hepatita C se poate transmite prin saliva sau zgarieturi directe.multumesc
monocite 0, 41
hematii numeroase
leucocite foarte rare celule epiteliale rare
volum trombocitar 12, 3
Ma simt mereu obosita, dorm mult, nu am pofta de mancare, am pielea foarte sensibila la frig si as dori sa stiu daca hepatita C se poate transmite prin saliva sau zgarieturi directe.multumesc

buna! am o rugaminte pt cine imi poate spune: ce inseamna flora microbiana nedecelabila. mi-am facut analize iar la sectiunea flora microbiana mi-a iesit "rara", iar la intervalul biologic de referinta vad ca scrie "nedecelabila"? cum se interpreteaza? multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6hematii in urina
- 6analize - ajuta ?
- 2simt nevoia sa urinez atunci cand incep sa fac sex
- 12analize urina
- 6rog interpretare analize urina
- 5Problema la urinare
- 2Urina biochimie, sediment
- 13klepsiella spp.
- 7Uzinez cu sange! Ajutati-ma va rog!
- 16Nitriti in urina
- 5Poliurie...pierdere ponderala...sos...help...
- 9Urina incolora si urinat des
- 16Neurotransmitatorii din urina
- 5Operatie polip vezica-bine sau rau?
- 4Greu cu urinatul
- 0Urina urat mirositoare
- 0pipi dupa sex
- 0Urina culoare galben închis și miroase urâțel dar nu îmi dau seama a ce
Mai multe informații despre: urina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: