Examen de urina
buna ziua.in urma cu o saptamana miam facut analiza la urina si mia iesit urmatoarele:
densitate 1.015; ph 5; leucocite neg.; nitriti pos; proteine neg.; glucoza norm.; corpi cetonici neg.;
urobilinogen norm.;bilirubina neg.; eritrocite 50.
sediment urinar:relativ frecvente epitelii plate, rare leucocite, relativ frecvente hematii palide si proaspete, numeroase levuri, rar acid uric, prezenta flora microbiana.
urocultura: rezultat-sau dezvoltat peste 100.000g/mlescherichai coli.
va rog sa-mi spuneti ce antibiotic trebuie sa iau.va multumesc.
densitate 1.015; ph 5; leucocite neg.; nitriti pos; proteine neg.; glucoza norm.; corpi cetonici neg.;
urobilinogen norm.;bilirubina neg.; eritrocite 50.
sediment urinar:relativ frecvente epitelii plate, rare leucocite, relativ frecvente hematii palide si proaspete, numeroase levuri, rar acid uric, prezenta flora microbiana.
urocultura: rezultat-sau dezvoltat peste 100.000g/mlescherichai coli.
va rog sa-mi spuneti ce antibiotic trebuie sa iau.va multumesc.
7 comentarii
Sotul meu are o infectie urinara cu E.Coli, a urmat pana acum 2 tratamente cu antibiotic(10 zlie augmentin si dupa o luna de pauza a mai luat 10 zile zinat )Cu toate acestea infectia a recidivat si acum i s-a recomandat un tratament injectabil ce consta in Fortum de 1 g de 2 ori pe zi la 12 ore timp de 10 zile si gentamicina 80 de 2 ori pe zi la 12 ore timp de 7 zile.Aceste antibiotice sunt si pe antibiograma facuta odata cu urocultura.Multa sanatate.
pt savu-n79:
e evident ca aveti o infectie urinara care trebuie tratata cu un antibiotic conform antibiogramei; in sumar apar si levuri deci as recomanda si un tratament antimicotic local daca sunteti de sex feminin.
pt ylla
tratamentul cu zece zile de antibiotic pe lunga se adreseaza infectiilor recidivante, complicate, care apar pe un teren tarat sau sunt sustinute de un factor local ce nu poate fi inlaturat.
Multa sanatate
e evident ca aveti o infectie urinara care trebuie tratata cu un antibiotic conform antibiogramei; in sumar apar si levuri deci as recomanda si un tratament antimicotic local daca sunteti de sex feminin.
pt ylla
tratamentul cu zece zile de antibiotic pe lunga se adreseaza infectiilor recidivante, complicate, care apar pe un teren tarat sau sunt sustinute de un factor local ce nu poate fi inlaturat.
Multa sanatate
d-na doctor va multumesc pentru raspuns.am fost cu rezultatul analizei la medicul meu ginecolog si mia dat CIPROFLOXACINA 1 la 12 ore si mia spus sa fac in fiecare seara bai de sezut in care sa pun cate o lingura de bicarbonat-asta cat timp iau acest antibiotic.Dumneavoastra ce tratament antimicotic ma sfatuiti sa iau?
Va multumesc.aM UITAT SA VA SPUN CA SUNT DE SEX FEMININ.
Va multumesc.aM UITAT SA VA SPUN CA SUNT DE SEX FEMININ.
buna seara
este vorba de un tratament local cu Macmiror 1-2 ovule/zi 5 -7 zile
multa sanatate
este vorba de un tratament local cu Macmiror 1-2 ovule/zi 5 -7 zile
multa sanatate
am facut analizele pentru urina, mi-au iesit leucocitele 500 si hematiile 250, restul sunt bune. ce rezulta si ce tratament pot face? va multumesc pentru ajutorul pe care o sa mi-l dati.
trebuie sa efectuati si o urocultura si sa urmati un tratament antibiotic conform antibiogramei. evident ar trebui sa efectuati si un control ginecologic ( daca nu l-ati facut deja ).
multa sanatate
multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6despre analize
- 6proteine si bilirubina in urina - problema?
- 5Problema la urinare
- 10Analiza: sumar de urina
- 16Nitriti in urina
- 8examen complet de urina
- 5dupa urinare inca mai picura din penis
- 5urina maronie, balonare, constipatie
- 1Paturici pentru urina
- 11probleme cu urinatul
- 5urina are un miros foarte urat si de culoare galbui.. sa fie tot de la anticonceptionale?
- 11Probleme la urinare
- 13La sfarsitul urinarii picaturi de sange!
- 1Interpretare analize urina
- 0Urina urat mirositoare
- 0pipi dupa sex
- 1urina colorata
- 1Urina mea contine impuritati
- 0Urina culoare galben închis și miroase urâțel dar nu îmi dau seama a ce
Mai multe informații despre: urina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: