analize sub limite normale

de ceva vreme ma confrunt cu o scadere a fierului si a hemoglobinei, in urma unor investigatii mai amanuntite am gasit cauza, multiple ulceratii pe intestinul subtire.Am urmat un tratament cu budenofalk si salofalk timp de 6 luni dar hemoglobina a scazut si dupa acest tratament( pana la 6) o urc cu venofer.Tratamentul a fost schimbat pe imuran dar am avut foarte multemulte reactii adverse.Dar cel mai rau e ca acum mi-a scazut si leucocitele.
Acum analizele mele sunt varza (adica: WBC 3, 59 ; HGB 9, 5 ; RBC 3, 47 ;HCT 28, 2 ; MCV 81, 3 ;RDW 17, 9 ; VSH 1h 30 ; VSH 2h 65 ; Creatina serica 0, 68 ;Bilirubina 1mg/dl ;
Acum sunt speriat sa nu dau in leucemie.
VA ROG DACA SE PRICEPE CINEVA
Acum analizele mele sunt varza (adica: WBC 3, 59 ; HGB 9, 5 ; RBC 3, 47 ;HCT 28, 2 ; MCV 81, 3 ;RDW 17, 9 ; VSH 1h 30 ; VSH 2h 65 ; Creatina serica 0, 68 ;Bilirubina 1mg/dl ;
Acum sunt speriat sa nu dau in leucemie.
VA ROG DACA SE PRICEPE CINEVA
1 comentarii

de ceva vreme ma confrunt cu o scadere a fierului si a hemoglobinei, in urma unor investigatii mai amanuntite am gasit cauza, multiple ulceratii pe intestinul subtire.Am urmat un tratament cu budenofalk si salofalk timp de 6 luni dar hemoglobina a scazut si dupa acest tratament( pana la 6) o urc cu venofer.Tratamentul a fost schimbat pe imuran dar am avut foarte multemulte reactii adverse.Dar cel mai rau e ca acum mi-a scazut si leucocitele.
VA ROG SA MA AJUTATI, SA IMI SPUNETI CE AS PUTEA SA FAC SA IMI RIDIC VALORILE
VA ROG SA MA AJUTATI, SA IMI SPUNETI CE AS PUTEA SA FAC SA IMI RIDIC VALORILE

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?
- 2Sangerare anala
- 1Durere de burtă și febră
- 1Dureri de stomac
- 2Nu poate manca nimic - piatra mare la fiere si o tumoare ce apasa pe stomac