Analize bune sau rele? Ajutor!

Buna ziua!Ma numesc Brindusa, am 27 ani si as dori sa imi spuneti, daca se poate ce fel de rezultate sunt urmatoarele:
-leucocite=9.2 (um-10^9/L)
-limfocite=1.2 (um-10^9/L)
-celule medii=0.2 (um-10^9/L)
-granulocite=7.8 (um-10^9/L)
-procentul de limfocite=12.6 %
-procentul de celule medii=3.1%
-procentul de granulocite=84.2%
-eritrocite=3.77 (um-10^12/L)
-hemoglobina=105 g/L
-hematocrit=31.7%.
Si inca o rugaminte, sotul meu si-a facut analiza numita TGP(ALT) avind un rezultat 70 U/L.Vazind acest rezultat am facut si antigen HBS si anticorpi anti HCV-rezultatul=negativ.adica nu are hepatita?..insa acel rezultat de 70...arata totusi ca ar trebui sa ia un tratament ceva nu...VA ROG..ASTEPT NAMURIRI.
MA MULTUMESC FRUMOS SI MULTE REALIZARI TUTROR!
-leucocite=9.2 (um-10^9/L)
-limfocite=1.2 (um-10^9/L)
-celule medii=0.2 (um-10^9/L)
-granulocite=7.8 (um-10^9/L)
-procentul de limfocite=12.6 %
-procentul de celule medii=3.1%
-procentul de granulocite=84.2%
-eritrocite=3.77 (um-10^12/L)
-hemoglobina=105 g/L
-hematocrit=31.7%.
Si inca o rugaminte, sotul meu si-a facut analiza numita TGP(ALT) avind un rezultat 70 U/L.Vazind acest rezultat am facut si antigen HBS si anticorpi anti HCV-rezultatul=negativ.adica nu are hepatita?..insa acel rezultat de 70...arata totusi ca ar trebui sa ia un tratament ceva nu...VA ROG..ASTEPT NAMURIRI.
MA MULTUMESC FRUMOS SI MULTE REALIZARI TUTROR!
4 comentarii

se băuse ceva alcool cu câteva zile îaninte de analize?

sotul meu??? nu, nu consumase si nu obisnuieste sa consume, decit ocazional!

ah nu vă întrebam dacă este alcoolic sau nu, era vorba dacă băuse un pahar două de ceva- săptămâna trecuta chiar un coleg de al meu şi a făcut analize şî îi ieşise un pic crescută enzima TGP- el în weekend băuse 2-3 beri cu prietenii- şi uneori acest lucru iese la analize mai ales dacă sunt făcute la puţine zile de la ingestia de alcool.
la fel am avut un pacient, fără probleme cu ficatul, care băuse jumătate de sticlă de whisky pt că îi născuse soţia- i-au ieşit enximele crescute-
deci soţul dvs nu are hepatită dacă nu i-au ieşit la analiză, dar ceva i-a afectat ficatul- poate ar trebui să faceţi o ecografie să vadă un medic starea ficatului
la fel am avut un pacient, fără probleme cu ficatul, care băuse jumătate de sticlă de whisky pt că îi născuse soţia- i-au ieşit enximele crescute-
deci soţul dvs nu are hepatită dacă nu i-au ieşit la analiză, dar ceva i-a afectat ficatul- poate ar trebui să faceţi o ecografie să vadă un medic starea ficatului

aha..am inteles..multumesc pt sfaturi si indrumari!Insa despre analizele de mai sus imi puteti spune ceva?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rog interpretare analize medicale
- 3interpretare analize
- 3Valori mari biochimie: colesterol, hematologie
- 2Interpretare analize
- 4posibil hepatita? sau atceva?
- 3Analize periodice
- 3interpretare analize
- 11Interpretare analiza medicala Epstein Barr
- 3raport de analize medicale
- 3Interpretare analize medicale, va rog, sa ma lamuriti...
- 4prima oara stafilococ auriu + rez a doua analiza
- 6Interpretare analize medicale
- 1Interpretare analize medicale
- 7Analize ginecologice
- 3analize medicale
- 3tpha.. va rog
- 8Rog ajutor interpretare analize!
- 1Interpretare analize hormonale
- 0Interpretare analiza
- 1analize medicale gratuite pentru elevi
Mai multe informații despre: analizele medicale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: